Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, ti örülnétek egy...

Lányok, ti örülnétek egy olyan párkapcsolatnak amiben háztartásbelik lehettek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 09:22
 1/6 anonim válasza:
Nem. Voltam elég sokat GYED-en, és még gyerekkel együtt is uncsi sokszor. Takarítani meg alapból utálok.
2023. aug. 6. 09:30
 2/6 anonim válasza:
Nem. Nekem vannak ambícióim, nem azért szereztem két diplomát és 3 nyelvvizsgát, hogy utána otthon malmozzak.
2023. aug. 6. 09:45
 3/6 anonim válasza:
Kizárt. 20 éves koromtól van saját jövedelmem én nem tudnék úgy élni, hogy mindenre a párom adjon pénzt.
2023. aug. 6. 09:53
 4/6 qborka válasza:
Nem.
2023. aug. 6. 11:03
 5/6 Camorri válasza:

Én találkoztam már olyan lánnyal akinek kifejezetten ez az életcélja, hogy egy pasi mindent megvalósítson neki és a 2 gyerekének (akiket majd megszül).

Akkor még nem értettem hogy miért gondolkozik így, de manapság belátom, hogy azért az ilyen tradicionális dolgoknak is megvan az előnyük.

2023. aug. 6. 15:45
 6/6 anonim válasza:

Nem.

Vagyis abban az esetben igen, ha mielőtt összeházasodunk, szerződésben rögzítjük, hogy ha elválunk, akkor megkapom a lakást ahol élünk, és havi legalább 300 ezer kézpénzt.

Úgy semmiképpen sem, hogy fenyeget a veszély hogy bármikor kirakhassanak csupasz fenékre.

2023. aug. 6. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!