Domináns lány - szubmisszív pasi párkapcsolat?
Én alapvetően egy olyan párkapcsolatban tudom elképzelni magam, amelyben a lány irányít, én pedig folyamatosan lesem a kívánságait, és azon vagyok, hogy teljes mértékben kiszolgáljam és elkényeztessem. Tudom, nem szokványos kapcsolat, de hátha van itt olyan, akit szintén izgat az ilyen felállás, és szívesen élne domináns hercegnőként egy odaadó férfival. :P
34/F
Aki keres az talál.
Sok sikert pajtás.
2-es: egy fenét!
Van, csak már foglalt!
Sok sikert a kérdezőnek!
Nagyon nehéz ilyen nőt találni, szinte lehetetlen, én jól nézek ki, sportos, magas vagyok, de hiába kerestem célirányosan, nem lehet.
Talán tényleg az az egy lehet a megoldás, ha keresel egy barátnőt, és ha szerelmes egy lány, akkor sok mindent megtesz a barátjának, akár ezt is, hogy dominál néha.
22/F
Én 40es vagyok férfi. Csak fiatalon jött össze ilyen. Illetve ott is inkáb kiegyensúlyozottabnak mondanám, max nagyon enyhe női dominanciával. Több mint tíz évig együtt voltunk és nagyon jól. Szóval működhet.
Utána mar csak pár éves kapcsolataim voltak. Ugyanis nekem is az a tapasztalatom hogy a nők, főleg idősebben, az egyre dominánsabb férfit keresik. Abban érzik (vagyis szeretnék) hogy ők a nők, és a férfi a férfi. És egyre durvábban kersnek és ők is csak válogatnak. (És így marad öreg korunkra a társadalom fele majd szingli.) Főleg azoknál lesz így akik amúgy sokat voltak szinglik. Ők valahogy sokkal jobban rácuppannak erre a "dominancia" fétisre.
Van három olyan lány haverom is (40 körüliek), akik már olyan mesteri szintre tolták a dominancia "fétist", hogy már csak bántalmazó kapcsolatokat sikerül kialakítaniuk, mert annyira az egomán, erőszakos férfiakban látják meg a dominanciát.
Egyikük az ismerkedés elején boldogan mesélte mennyire "karizmatikus" a pasi akivel ismerkedik... és ez szó szerint izgatja... már a hangja is. A kapcsolat vége felé meg én vittem a csajt látletet venni... mert a dominancia péppé verte az orrát.
Tudom rossz hallani, de a jófiúkra főleg idősebb korban nincs igény igazában.
Sajnos a férfinak meg kell tanulnia egy kis egót, dominanciát, egy kis önzést, egy nagyon finom lekezelő stílust felszednie. És alkalmaznia.
Mert a nők legtöbbségének az kell, hogy állandóan bizonyíthasson a szíve válaaztottjának. Hogy Ő meg tud felelni a férfi elvárásainak. És ha a férfi ezt néha megjutalmazza (pl egy kis szexszel, virággal, vacsorával, stb)...akkor a nő nagyon boldog lesz. Nyilván a nő kedvében járás is "jutalmazás" kell hogy legyen. És az amit Te akarsz, hogy állandóan lesni a nő kívánságát totális csőd.
Réggeben amúgy pont a péppé vert orrú csaj mesélte mikor még en udvaroltam neki. Hogy én ott rontottam el hogy érezte hogy én "kaparok" utána. Pedig neki a szerelemhez az kell hogy Ő "kaparhasson" a férfi után. Pont ezekkel a szavakkal mondta meg is jegyeztem annyira döbbenetes volt. Úgyhogy férfiként végül a "barátnője" lettem... :D :D
Szóval ha egy csaj már az első randin megérzi hogy szolgalelkű vagy... második randi sem lesz. Akármilyen lenyűgöző étterembe viszed. (Max ha pénzéhes típusú a csaj, és Te egy jól kihasználható pénzeszsák vagy...). Ha elég domináns vagy, a Duna partra egy májkrémes szendvicsre is meg tudod hívni... és a csaj el lesz ámulva, hogy végre egy tökös férfi, aki nem egy csili-vili étteremmel akarja megfogni. Pedig a csaj valójában az étteremre vágyott... se Te voltál olyan tökös hogy nem a kívánságát teljesítetted. Remélem a példa érthető... :D
Tudom ezt most sok csaj lepontozza majd. Mert tudatosan nem ilyet keresnek, és tiltakoznak hogy nekik ilyen kellene. Persze... De mégis az ilyen típúsúaktól nedvesedik a bugyi. Ez van...
Mondom én az elméletet... csak hogy aki "jófiú" az sosem lesz ilyen. Sajnos én is az maradtam. Inkább lettem volna nárcisztikus még annak is jobb. :D :D
Ebben a kategóriában nem lehet pontozni.
Viszont kevered a dominanciát a kontrollálatlan agresszióval.
#8:
Én írtam a #7-et. Örülök hogy nem lehet pontozni, mert valamit félreértettél.
Hol is keverem? Nem azt mondtam hogy agresszívnak kell lenni és hogy az a jó. Én magam is nagyon mélyen elítélem az agresszió bármilyen formáját, és ez az ami nem jó egy nőnek sem. Ami már túlmutat a dominancián.
Szerintem Te kevered azt amit én írtam. Egyszer írtam hogy milyennek kellene lennie egy férfinak hogy domináns legyen a nőknél. Másfelől leírtam azt a történetet, hogy a dominancia "hajszolása" milyen tévútra vihet több nőt.
Én nem keverem. Én különbséget tudok tenni a kettő között. Te nem választottat szét én mit gondolok, és mit tapaaztalok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!