Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Domináns lány - szubmisszív...

Domináns lány - szubmisszív pasi párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Én alapvetően egy olyan párkapcsolatban tudom elképzelni magam, amelyben a lány irányít, én pedig folyamatosan lesem a kívánságait, és azon vagyok, hogy teljes mértékben kiszolgáljam és elkényeztessem. Tudom, nem szokványos kapcsolat, de hátha van itt olyan, akit szintén izgat az ilyen felállás, és szívesen élne domináns hercegnőként egy odaadó férfival. :P

34/F

2023. júl. 31. 23:37
1 2
 11/20 anonim válasza:

"én pedig folyamatosan lesem a kívánságait, és azon vagyok, hogy teljes mértékben kiszolgáljam és elkényeztessem."

Nem tudom, te nem félsz attól, hogy a lány most akkor tényleg szeretne-e vagy csak egy rabszolgát akar? Jó, legyen egy férfi kedves, de azért ez már túlzás nekem egy kissé...

2023. aug. 1. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:
A rabszolgáját is szeretheti. Örülnék, ha egyszerre akarná a kettőt.
2023. aug. 1. 14:26
 13/20 anonim válasza:
Megértelek. Én is bírom ha egy csaj ráguggol a számra és alaposan kinyalatja magát. :D 35/F
2023. aug. 1. 15:15
 14/20 anonim válasza:
Nincs ilyen nő. Olyan van, aki pénzért eljátsza neked.
2023. aug. 3. 15:46
 15/20 anonim válasza:

14.: Dehogynem, rengeteg ilyen van, csak neked nem szólnak róla. A legtöbbjükről sose tudod meg, hogy mekkora dominák otthon a négy fal között,

de az, hogy te nem tudsz róla, még nem azt jelenti, hogy nincsenek.

2023. aug. 3. 16:11
 16/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Bár nem én vagyok a te embered, mivel túl fiatal vagyok hozzád, de én is pontosan egy ilyen kapcsolatra vágyom :) Imádom, ha egy férfi elkényeztet és bármit megtenne értem. Hidd el vagyunk még egy páran ilyenek, szóval sok szerencsét, hátha sikerül megtalálni a párod! :))
2023. aug. 23. 22:16
 17/20 anonim válasza:

Létezik. Ilyenben vagyok kb fél éve alakult ilyenné. Már erenyövben tart. Sok korlátozás van de az utóbbi pár hétben kezd igazán kialakulni.

47F párom korombéli nő

2023. aug. 24. 06:36
 18/20 A kérdező kommentje:
17-es, hogyhogy így alakult? Hogy jött az ötlet? Közös elhatározás volt?
2023. aug. 24. 23:02
 19/20 anonim válasza:

18

Hagyományos netes parkeresőn jöttünk össze.

Én switch vagyok, de inkább Sub oldalam az erős. Az elején ö volt a Sub. Nem igazán tartotta a Sub pasikat igazi férfinak. Ez változott és mostanra

Állandóra megfodtult a szerep. Nem rab vagyok, de 24/7-ben a subja.

Pár napja az erény öv is rám került.

2023. aug. 24. 23:37
 20/20 anonim válasza:
Smpixien van 1domina Elizabeth a neve, Ő keres olyan szolgát aki vele élne, kiszolgálná, párkapcsolatban
jan. 6. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!