Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánja a szexet velem , mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy, szerelmes belém, vonzódik is irántam , de amióta kiborultam egyszer (az óta többször is), hogy nem elég 4-5 perces együttlét és többre vágynék mintha mégjobban eltávolodtunk volna egymástól. Ezek miatt én sem kezdek nyitni felé, szexuálisan 0 -ák vagyunk egymás irányába, robotolunk minden nap, nincsenek olyan közös peogramjaink amikben mindketten felszabadultan élveznénk a pillanatot,ő szeret alkoholt fogyasztani ha elmegy valahová én nem ez a típus vagyok,inkább beszélgetni szeretek, viccelődni és fantáziálni, ő csinálni szereti a dolgokat és társaságban poénkodni, de nem jöttem rá egy év eltelte után sem hogy neki csak ez ad kedvet hogy együtt legyen velem szexuálisan , tényleg nincs olyan egy férfinél , hogy ha van lehetősége társaságra oké s ha nincs úgy is a barátnőjét kívánja és szexuálisan ki akarjon elégülni vele ? Tényleg sokat dolgozunk de én ha valakivel együtt élek úgy veszem hogy így is úgy is minden nap van lehetőségem egy hosszabb időre igazán együtt lenni. Látszólag neki nem támad kedve és olyan mintha nem is tudna igazán kezdeményezni csak ha valami őrült bulizàs után vagyunk, ivott vagy ha én kezdeményezek s nyaggatlak hogy már nagyon kívánós vagyok …igen ,nem tudom azt mondani , hogy őt kívánom mert mit kívánjak, egy olyan férfiban aki nem nyitott arra, hogy egészségesen kielégítsen és én őt mert neki elég 5 perc és fussuk tovább az életünket… Anyagilag nem vagyok annyira független, hogy év végére szakítsak és új lakást rendezzek be , mert a fősulim harmadévére felelőtlenül összeköltöztem vele, már suli mellett is dolgoztam , jelenleg két munkahellyel tartom fennt magam és a lakásunkat ami az én részemet illetti. Ő jobban költekezik,nagyobbak az igényei neki mint nekem, és igazgatói pozicióban is van, mégis azt érzem hogy háromszor többet bele kell adjak abba hogy az ő igényei szerint éljünk mint sem az én igényeim szerint . Nem győzöm a munkát , hogy induljon el a karrierem az egyik helyen , friss diplomásként nem tudtam még többre vinni, de azt érzem mintha nem is saját magamért dolgoznék hanem azért hogy tudjam tartani a tempót vele mindeközben csak annyi tűnt fel az utóbbi fél évben nagyon hogy segít mindenben amiben tud (és nem, nem vesz ruhákat nekem, vagy visz el kirándulni , mindig a benzint állja de minden egyébben 50–50%-ra állok én is mindent ). Rávesz olyan programokra amikbe a saját költségeimből nem mennék bele és nem is tesznek boldoggá, egyàltalán nem kérdez meg hogy mi esne jól mert valszeg tudja , hogy könynen közt törnék ki dühömben hogy legalább egy romantikus estét töltsünk már együtt,nincs az hogy tudjon ő a vágyaim szerint csinálni valamit . Szerintetek mit jelentek én neki valójában mert nekem tényleg eleinte a társat ,bizalmast, partnert és szerelmet jelentette , az életem összes többi részét megakartam osztani vele de minden ami a boldogságom és szomorúságom , nem vártam el tőle semmit mert úgy volt a szememben tökéletes ahogy volt. Azt érzem , hogy neki nagyon sok elvárása van rejtve még felém és afele próbál noszogatni,ezért érzem magam vajon ennyire üresnek és boldogtalannak?
Na most ebből én az első 10 sort tudtam elolvasni. Nem tudom, mit írtál utána. De addig az jött le nekem, hogy ebből a kapcsolatból már közép távon sem lesz semmi, úgyhogy a legjobb, ha barátként befejezitek most, egyik jobbra másik balra el.
2023. szept. 15. 00:20
2/6 anonim válasza:
Nem a szex a legnagyobb gondotok. Egyébként tényleg nagyon megerőltető volt elolvasni, némi tagolást, vesszőket, úgy alapvetően mondatokat alkalmazhatnál legközelebb. Röviden és tömören szerintem sincs jövőtök, mert láthatóan nem érdekled, attól függetlenül, hogy segít neked. De azért a kommunikációt ajánlom figyelmedbe, nem biztos, hogy ő ennek így mind a tudatában is van, amiket leírtál. Simán lehet hogy ő azt hiszi, minden oké neked. Szóval lehet, hogy szeret, csak az EQ-ja 0. Próbáld megbeszélni vele, ha változtat, még talán lehet belőle valami.
2023. szept. 15. 01:05
3/6 anonim válasza:
Nem ad neked olyat, amit szeretnél.
Azt kell megtudni tőle, akarná-e, hogy elégedett legyél, boldog a kapcsolatban.
Ha nem, akkor te egyedül nem tudod megjavítani.
Ha igen, akkor menjetek párterápiára.
Ha nem akar ennyi energiát beletenni, akkor nem fontos neki a veled való kapcsolat.
2023. szept. 15. 01:10
4/6 anonim válasza:
Kérlek tanulj meg forgalmazni, egész, kerek mondatokban kifejezni a gondolataidat! Ezt kínszenvedés volt olvasni. Nem azért mondom, én sem vagyok egy nyelvi adjunktus, de legalább egy kicsit figyelj oda.
Csatlakozom az első kommentelőhöz, ebből szerintem sem lesz hosszútávú történet. Hamarosan eljön a pont, amikor egyikőtök besokall és valamilyen ürüggyel lelép (a valódi ok természetesen összetett, itt nem kizárólag a szex a probléma)
2023. szept. 15. 02:29
5/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?! Tudok tanácsot adni ha gondolod írj privatot!
2023. szept. 15. 03:20
6/6 anonim válasza:
Odáig jutottam, hogy én se merek kezdeményezni.
Kezdj csak el kezdeményezni.
Öldeld át, csókolgasd, markolászd, szopogasd. Nem olyan nehéz, másnak is sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!