Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek az idő előrehaladtával egy kapcsolatban, házasságban, miért van az hogy sok nő egyre kevésbé kívánja a szexet? Mivel lehet ez ellen tenni?
Miért van ez?
A megszokás ahogy Te is írtad.
Mit lehet tenni ellene?
A változatosság gyönyörködtet. Egy látogatás a szexshopban és biztos találsz/találtok ott valamit ami feldobja az együttléteket.
Amúgy meg olyan élményt kell adni, olyan orgazmust kell okozni a párunknak, hogy alig várja, hogy újra legyen szex, ne csak a szokásos dolgokat csináljuk mindig.
Nem mondom, hogy minden nap szexelünk, de ennek az az oka, hogy fáradtak vagyunk vagy külön töltjük az éjszakát vmiért, nem pedig az, hogy nem kívánjuk egymást. Mondjuk úgy, hogy kétnaponta biztosan van szex.
5,5 éve vagyunk házasok, összesen 6 ève vagyunk együtt.
Oké, az elején volt olyan nap, hogy kB ki sem bújtunk az ágyból, tehát ehhez képest nálunk is ritkább a dolog, de szó sincsen róla, hogy kevésbé kívánnám.
Mit lehet ez ellen tenni? Ha belegondolsz elég sok mindent pl:
Sztem sok helyen az a baj, h nem érzi kívánatosnak magát az ember. A bókok és a párom részéről a kezdeményezés nekem sokat segít. Hiába változott a testem, még mindig kellek.
És ugyanúgy kezdeményezek én is, hiába változott ő is.
Vannak emberek mindkét nem részéről akik igen is elhanyagolják magukat. Ebből a szempontból sztem nem kéne h változzon bármi is. Nekem ugyanúgy megvannak az igényeim magammal szembe, mint anno. Nem a férjem miatt,hanem magam miatt
Fel is lehet dobni a szexualitást. Nem kell egyből plusz emberekre gondolni vagy az análra (ezek csak példák) ha az ember nem szereti. Elég egy szexi fehérnemű (a pasi is veheti a nőnek, h "ebben akarlak látni") vagy egy fotó napközben h ezzel vagy így vagy úgy várlak...stb
Vannak felnőtt társasok, dobókocka pózokkal. Bármi lehet
Vagy feldobsz vmi témát, hogy "húú, emlékszel, mikor az 1 hónapos évfordulónkon akkorát dugtunk, hogy összeszakadt a kanapé? Csináljuk már újra úgy" Sztem a jó emlékek is segítenek
Csak jut eszedbe ez az :)
Igen, ahogyan az egyik válaszoló írta, csak a férjükkel nem kívánják. (...amúgy a dolog sokszor oda-vissza játszik ám x év után)
Hogy mit lehet tenni? A könnyebbik út a megcsalás (már akinek bírja a gyomra), a nehezebbik a válás. ...bár igazából az, hogy kinek melyik a könnyebb/nehezebb út, egyénenként változó.
Egy 20 éve tartó házasságban élő nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!