Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom hozzám képest túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hozzám képest túl későn élvez el, mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk. Nem volt sok partnerem előtte, csak kettő, de eddig vele a legjobb a szex. Se nem túl hamar, se nem túl későn élvezek el, és addig minden nagyon jó, de miután én elélvezek, legtöbbször a barátomnak még azután elég sok idő kell, mire ő is elmegy. Azért zavar ez engem, mert miután elélvezek már nem esik annyira jól, néha van, hogy picit fáj is, és néha már tényleg annyi idő kell neki, hogy màr csak fekszek mint egy darab fa, és várom, hogy mikor megy el ő is. Valaki tapasztalt már ilyent? Lehet ez ellen tenni valamit? Óvszerrel védekezünk, ha számít valamit.
2022. nov. 12. 00:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be neki szájjal.
2022. nov. 12. 00:38
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Igazából több előjáték vagy utójáték segíthet, amikor nem éppen behatolás történik, hanem valami más. Ne csinálj olyat szex közben soha ami kellemetlen vagy fáj, mert egy idő után ez negatív érzéseket fog benned generálni.
2022. nov. 12. 00:38
 3/18 anonim ***** válasza:
28%

Ez igazából az ő baja, ne kerüljön már neked az ő orgazmusa meg a szex fájdalomba, eleve nem is értem ő hogyan tud úgy el élvezni, hogy tudja h neked fáj..

Onnantól kezdve, hogy te el élveztél, csináld neki(ha szeretnéd) kézzel vagy szájjal, vagy fejezze be magának ő

2022. nov. 12. 01:06
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Te normális vagy?

Őszintén szerinted mennyire helyes olyat tanácsolni, hogy "szard le a másik élvezetét" ő baja stb.. ha már lefekszel valakivel legyen már alap, hogy a kölcsönös örömszerzés a cél.

" néha van, hogy picit fáj is, és néha már tényleg annyi idő kell neki, hogy màr csak fekszek mint egy darab fa,"

Persze, ha ő ezzel tisztában van akkor ez elég szégyen a srácra nézve, hogy nem érdekli..

2022. nov. 12. 01:09
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Jézus, az ő baja nem egyenlő azzal, hogy szarja le, ha úgy értem, akkor azt írom:D

Azért írtam hogy az ő baja, hogy ezért nem a kérdezőnek kell fizikai fájdalomban részesülnie, nehogy már ez legyen a kevésbé rossz, mint az, hogy a fiúka nem élvez el/punciba élvez el..

2022. nov. 12. 01:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. Én sem mondtam ilyet, hogy elsődleges lenne a barátja élvezete és cserébe fájjon neki. Csak akkor rosszul értelmeztem amit írtál.
2022. nov. 12. 01:20
 7/18 harebell ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg összehangolni, kitapasztalni. Az előjáték során kapjon több kényeztetést, hogy közelebb kerüljön az orgazmushoz (az is működhet, ha orgazmusközeli állapotba juttatod előtte, de nem engeded elélvezni), vagy pl ha a behatolásos szex közben neki néha igénye lenne másféle ingerre is, iktassátok be. Kísérletezhettek a pózokkal is. Amit semmiképp NE csinálj, hogy hagyod, hogy tovább csinálja, mikor neked már kellemetlen. Akkor inkább fejezd be kézzel/szájjal, ha máshogy nem megy.
2022. nov. 12. 01:40
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Én is így vagyok, mint te.

Orgazmus után elkezd szabályosan kellemetlen lenni az aktus.

Szerintem is szájjal fejezd be neki.

2022. nov. 12. 02:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjétek el előbb vagy állítsd vissza az órát.
2022. nov. 12. 03:12
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

8as, szerintem mindenkinél így van, pasiknál is, ha már elment, utána érzékeny neki, nem dugdosná sehová durván.

Megoldások:

Fejezd be neki kézzel, fejezd be neki szájjal és menjen el zsepibe. Fejezd be neki szájjal és menjen el oda, fejezze be magának kézzel és élvezzen a testedre. A legtöbben nem úgy csinálják, hogy végig dugnak. De le a kalappal a pasi előtt, hogy minden alkalommal elmész, szerencsés genetika is biztos.

2022. nov. 12. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!