Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a barátom csapkod és ütöget? Mit tehetek ez ellen hogy fejezze be?

Figyelt kérdés
Mikor nagyobb veszekédeseink voltak, volt hogy csapkodott össze vissza, ököllel beleütött a falba, nagyon eltud borulni ilyenkor neki az agya. Ilyenkor megtud ijeszteni, de soha nem nézném ki belőle, hogy rám kezet emelne vagy bármit is csinálna velem, mert soha nem volt velem agresszív, és nem olyan embernek ismerem, illetve az biztos hogy soha többé nem tenné a lakásunkba a lábát ha ilyet csinálna és engem örökre elfelejthetne. Beszéltem vele erről már hogy fejezze be ezt, és ne csinálja, azóta nem csinált ilyet, mondjuk nem is veszekedtünk. Ez ellen tudok valamit tenni hogy fejezze be? Valamire utalhat ez a viselkedése? Nem fogok vele szakítani mert nagyon boldog vagyok mellette, de nagyon örülnék ha valamilyen módon tudnék neki segíteni hogy ezt fejezze be. 19 évesek vagyunk, örülnék olyanok véleményének akik voltak hasonló helyzetben.
2018. aug. 15. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Egy agresszív állat. Még nem ütött meg, de nem áll messze tőle. Ha neked ez kell...
2018. aug. 15. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális. Valószínűleg szervesen tettél azért, hogyelboruljon az agya. Én el is kalapáltalak volna a helyében.
2018. aug. 15. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Én baratom is kapcsolatunk elején ilyen volt csapkodott mindent főleg részegen,aztán beszéltem a fejével és már minden jo:) 2éve azóta boldogok vagyunk

Egyik ismerősömnél is igy volt de aztan későbbiekben meg is verte őt elég sokszor ráadásul a kis gyerekek előtt,ilyen pasit mihamarabb elhagyni kell ha nemváltozik meg míg nemkéső

2018. aug. 15. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Agresszív paraszt.
2018. aug. 15. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes, semmit sem segítő válaszokat.
2018. aug. 15. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebbe mi nem segitő h mond el.neki istenem😂😂😂hazudgálni akarsz neki?? Fuck logic azt varod hogy azt írjuk hogy csinálj úgy mintha mi sem történt volna???
2018. aug. 15. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy nagyon boldog vagy vele..

Az agresszivitása is a boldogból a nagyon boldog állapotba emel?

Mert ha nem, akkor inkább beszélj vele erről, és ha többször előfordulna még így is, akkor idővel kezdj el tényleg gondolkozni azon, hogy tényleg "NAGYON" boldog vagy vele..?

Ha a válasz magadban az, hogy nem, akkor tudod mi a dolgod.

Ha a válasz az, hogy igen, akkor tűrd el így amilyen, mert ha előtörnek idővel megint ezek belőle, akkor nem nagyon fog változni.

2018. aug. 15. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!