Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek az idő előrehaladtával egy kapcsolatban, házasságban, miért van az hogy sok nő egyre kevésbé kívánja a szexet? Mivel lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
A kérdést nem provokációnak szántam, én is egy 5 éves kapcsolatban élek már és látom a jeleit a megszokásnak és szex ritkulásának. Köszönöm az értelmes válaszokat és tippeket!2023. jan. 10. 19:17
11/12 anonim válasza:
Én azért "untam" meg mert belefáradtam. De nem konkrétan a szexet találtam unalmasnak -arra lett volna igényem- hanem az állandó, unalmas, érdektelen légkört. Hogy hiába próbálok én csinos, ápolt maradni, attól még a másik fél ugyanúgy megun engem. Amikor a tornyosuló napi feladatok, a társas magány érzése mellett azért sorban állt este a szex adagjáért, de egésznap egy kedves szava nem volt hozzám. Akkor úgy nem jött az érzés nálam,hogy hú de szexelni akarok. Ha néha adtam esélyt a dolognak akkor is konkrétan csak a nemi szerveink közösültek. A szexben fontos a más fajta érintkezés is. Akár egy szenvedélyesebb popsi simi, nyakcsók, most nem fogom sorolni, van bőven opció. Létezik a jó szex, és van amikor csak a mechanikus reszelés történik. A 2 test aktusa, de nem a 2 léleké. Ott halt meg a dolog végérvényesen.
12/12 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban az ok: a kapcsolat ellaposodása, elszürkülése. Az hogy az ágyban "nem megy már úgy" csak az indikátora ennek a folyamatnak. A megszokás, a gyerekek, a közös hitel stb. tartja már csak össze a kapcsolatot.
Hogy mit lehet tenni? Ha van egy szépen gyümölcsöző kerted mit teszel hogy jövőre is jó termést adjon? Gondozod... egy jó kapcsolaton "dolgozni" kell nap, mint nap - ugyanúgy ahogy az elején. A figyelmességek, a másikra történő odafigyelés, a kedvesség, az őszinteség, a megnyílás mindig meghálálja magát - ahogy a kert is az öntözést, gondozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!