Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek olyan férfival, aki "annyira" nem az esetetek, de még épp belefér az ízlésetekbe?

Figyelt kérdés
29/N

2023. szept. 14. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen, pedig én is válogathatnék. Én inkább más szempontok alapján válogattam. (Most meg már férjnél vagyok.)
2023. szept. 15. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Régebben nemmel válaszoltam volna.

Ma egyértelműen igen.

Új munkahely, mindenki ismeretlen.

Elég jól rakott össze a Teremtő (hála neki), és adok is magamra.

Közvetlen kolléga egy erős negyvenes pasi: kissé lelakott öltözet, enyhén őszülő hosszabb haj, kicsit testes meg egy öreg Rover - és ennyi.

Hát én semmi vonzót nem találtam benne. Csak hát ahhoz, hogy bekapcsolódjak a cég működésébe, és legyen széleskörű rálátásom a helyi elvárásokra rá voltam szorulva.

Első találkozásunkkor elég pofátlanul felmért, látszott hogy levetkőztet a szemével. Mit akar ez a pöcs? Félelmetesen nézhettem rá, mert azután soha egyetlen szóval sem dicsért, soha nem tett semmit ami kikezdésnek minősült volna - totál közönyt mutatott. Jól van ez így.

Aztán megkaptam az első feladatot: egy elemzést kellett csinálnom. Jó pár napig kínlódtam vele. Gondoltam, a beszámoló előtt megmutatom neki. Figyelmesen végig olvasta, majd mondja: nem haragszom-e, ha egy pár ponton belenyúlna? Nem haragszom.

Jó, akkor reggel jöjjek be egy órával korábban. Bementem. Ott volt az én elemzésem - és mellette egy másik. Olvasd el, az éjszaka összedobtam, és döntsd el hogy melyiket adod elő a beszámolón. Hát, az ő által írtat olvastam fel - hatalmas elismerést kaptam!

Oda mentem hozzá megköszönni, hogy éjszaka az én elemzésemmel szenvedett.

Ugyan, semmiség, biztos te is segítenél, ha nekem kellene. Ennyi.

Az ebédlőben kérdeztem az egyik kolléganőt, hogy mégis ki ez a pasi?

Ő mindenki Lalija. Szó szerint... Ez a pasi mindent tud és mindenkinek segít. Ez a pasi nem csak szellemes, hanem polihisztor, Ez a pasi szinte tökéletes! Mindenki imádja. Ez a pasi határozott és kemény! "Úgy" is...

Ez a pasi majdnem mindenkit megdöntött... és iszonyúan jó szerető!

Egy baja van: a hűséget még hírből sem ismeri! (de ezt mindenkinek el is mondja)

És bizony, engem is levett a lábamról - és én ezt jobban akartam mint ő...

Fél évre rá autó-balesetben vesztettük el. Rengeteg nő volt a temetésén.

2023. szept. 15. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a nők kb 80-90%a kompromisszumot köt a férfiakkal. Mert nagyon ritka a naggyon jóképű, szálkás, humoros, anyagilag is jól szituált férfi, nameg a szex is legyen jó persze. A legtöbb csajnak ilyen pasi az álma, de keveseknek jut.
2023. szept. 16. 06:53
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Jobb mint a semmi.
2023. szept. 23. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
az is lehet hogy j a szexben.. és szétkeféli az agyad :) ki tudja ;) de a döntés a tied nem a miénk.
2023. szept. 24. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem feküdt le végül...
2023. szept. 27. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Honnan tudod?
2023. szept. 27. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
titok
2023. szept. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!