Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan férfival, aki "annyira" nem az esetetek, de még épp belefér az ízlésetekbe?
Figyelt kérdés
29/N2023. szept. 14. 20:44
1/18 anonim válasza:
az összhang is fontos nem csak az eset. nagyon sok szerelem is ilyen szerintem hogy valójában egymásnak nem zsánerek.
3/18 anonim válasza:
Persze, többször volt már ilyen, ha a külsőre gondolsz. Ha megkedveltem valakit vagy volt benne valami, ami megfogott, akkor vonzóvá vált számomra. Párkapcsolat és szexkapcsolat is alakult így
(szép lány vagyok, szóval ha akartam volna, válogathattam volna jóképű pasikból is)
5/18 anonim válasza:
lehet vagy 1 évig még ilyen pasi se lesz, sztem legyen egy jó estétek.
6/18 anonim válasza:
Attól függ mennyire az "annyira"... na meg, hogy a pasi mivel tudja kompenzálni személyiségében, stílusában, kisugárzásában.
7/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a szexben nagyon jó. És ha úgyis az a cél...
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Elgondolkodtató. Igazából valószínű, hogy velem van a gond, túl válogatós vagyok, ami nyilván nem egy előnyös dolog.
2023. szept. 15. 09:46
9/18 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett vagy volt?
10/18 anonim válasza:
úgyse lesz semmi, a sorok közt ezt olvastam :D csak érdekelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!