Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pár óra beszélgetés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra beszélgetés után egyből szex, szerintetek belefér vagy sem?

Figyelt kérdés

Adott egy nő, aki régebb óta felületesen ismer egy férfit, és eléggé odavan érte. Ez a dolog nem igazán kölcsönös, bár néha néha a férfi is flörtölget vele. Aztán az adott férfival épp szakít a barátnője és felszabadul. Rá pár nappal összefutnak véletlen egy szórakozóhelyen, aztán pár óra ivás, sétálgatás, beszélgetés után a lány felmegy a férfihoz a lakására, és szexelnek. Mindezt úgy, hogy a leendő folytatás is teljesen bizonytalan, még további közös szexelés kapcsán is, párkapcsolat esetén pedig szinte biztosan (bár kérdés hogy a nő fejében mi járt, mit hitt, azt nem tudhatom)

Nálatok ez az eset, viselkedés a nő részéről minek minősülne? Egyértelműen r*bancságnak, vagy még belefér a jelenkori yolo, éljük meg magunkat életérzésbe, és még rendben van dolognak?

2023. aug. 24. 14:05
A kérdező szavazást indított:
nő vagyok, szerintem oké a nő részéről
nő vagyok, szerintem nem oké a nő részéről
férfi vagyok, szerintem oké a nő részéről
férfi vagyok, szerintem nem oké a nő részéről
37 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem a kérdés feltevőjét, miért egyes szám harmadik személyben beszél? Viszont, a válaszom az, ha annyira odavagy azért az illetőért, adtál magatoknak egy esélyt, hogy talán tartós kapcsolatra is összejöjjetek. De ehhez fontos, hogy megbeszéljétek a folytatást, különben vége szakad, lehet hogy így is, mert nem jössz be annyira neki. Viszont, ha ez sem történt volna meg, lehet, hogy semmi sem lett volna köztetek? Akkor viszont azt fogod bánni, hogy még csak nem is próbálkoztál nála semmivel, pedig, lehet, hogy összejöhettetek volna. Nehéz így kívülállóként megmondani, se korotokat, sem családi állapototokat nem ismerve.
2023. aug. 24. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Aludtam már lánnyal 2 órás szórakozóhelyi ismeretség után. Hát ez ahhoz képest már hosszú ismeretség utáni szexnek számít:D
2023. aug. 24. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Sok nő csinálja ezt. Szóval gyakori. Ebből fakadóan társadalmilag csendesen elfogadott. F
2023. aug. 24. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Jóval szintje feletti férfiakkal minden nő r*bancosan viselkedik, ha okos, akkor figyel a jó hírére és ezt nem dumálja ki még barátnőinek sem és akkor nem kap r*banc szégyen címkét.

Azzal viszont hosszútávon pórul jár egy nő ha rákap arra, hogy a számukra elérhető legminőségibb férfiakkal legyen futó kapcsolatokban (az ilyen férfi tud rá még a legtöbbet költeni is, azaz jó szexen kívül drága utazások, holmik). Bár fiatalon igazából egy kellemes életmód, csak az ilyen nőnek nem lesz semmije sem mire ebből 40 körül kiöregedik, csak 1 gardróbnyi márkás cucc, ami egy szezon múlva már nem trendi.

2023. aug. 24. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
nem fog komolyan venni. Ha lefekszel vele hú de jó volt.. megadták neked.. de kockázatos hogy mi lesz abból..
2023. aug. 24. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Keresek egy két órás csajt. A neved megmondani nem olyan fontos.
2023. aug. 24. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Az előre nem tervezett alkalmi szex a melegágya mindenféle nemibetegségnek. A nem kívánt terhességről nem is beszélve, ha a pillanat hevében még a védekezésről is megfeledkeznek. Véleményem szerint egy nő minél több férfival szexelt, annál kevésbé lesz képes a valódi kötődésre később. És az is probléma, hogy sokan belezavarodnak ebbe az egészbe. Attól, mert egy nő alkalmilag szexelt egy, az elérhető szintje feletti férfival, attól az még csak szex marad és semmi több! Sok nő fejében viszont onnét megragad, hogy onnantól olyan férfi jár neki állandó párkapcsolatra is. Holott ez két teljesen különálló dolog! És ez miatt a tévképzet miatt sokan a jövőbeli életüket, és a kényszerből végül "alacsonyabb szintre" (ami pedig a valódi szintjük lenne) belőtt párjuk életét is megkeserítik, a folyamatos elégedetlenkedéssel, vagy akár hűtlenkedéssel. Amit igazából végig egy hamis illúzió táplált, és a nő korábbi hibás döntései, illetve a túlzott egója.
2023. aug. 24. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
7: Ha ezt nem nőként írod a válaszod puszta kitaláció.
2023. aug. 24. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó volt mindkettőtöknek a szex? Ha igen, akkor nincs ezzel probléma? Egyedülállóként kiélveztétek egymást testét, miért lenne a csaj nagyobb rib6nc mint a pasi? 🤔

Védekezni kell, ha jó volt megismétlitek, ha nem akkor meg nem.

2023. aug. 24. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Beleférek.
2023. aug. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!