Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok között csak beszélgeté...

Barátok között csak beszélgetés lehetséges, vagy szerintetek a simogatás is belefér a barátkozásba?

Figyelt kérdés
F
2021. dec. 13. 08:00
A kérdező szavazást indított:
Barátok nem simogatják egymást:
Barátok néha megsimogatják egymást:
29 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Lány-lány belefér

Fiú-fiú talán belefér néha, ha nem bzis

Fiú-lány nem fér bele

2021. dec. 13. 08:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam testi kontaktust létesíteni a barátaimmal. Még a női barátaimmal sem, férfiakkal meg aztán végképp nem.

A barátságok belső tulajdonságok alapján köttetnek, ettől különbözik egy párkapcsolattól, ahol szintén ott a barátság, ugyanúgy passzolnak intellektuálisan a felek, csak ott ugye testi érintés is van.

Van egyetlen olyan barátnőm aki állandóan érintget miközben mesél valamit, soha nem szóltam neki hogy nehogy megbántsam, de nekem ez már sok. Csak a páromtól esik jól az érintés. A simogatás meg aztán végképp.

2021. dec. 13. 08:42
 3/13 anonim ***** válasza:
9%

Nő simizhet engem, férfi nem.

F/homofób.

2021. dec. 13. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra nem fer bele. A lany barataimat sem simogatom, persze egy oleles beleferhet pl bucsunal, vagy ha sirna valami miatt, de csak ugy minden ok nelkul senkivel nem szoktam fizikai kontaktust letesiteni. Ellenkezo nemuekkel plane nem.
2021. dec. 13. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm van (én is nő vagyok), aki szívesen alakít ki testkontaktust, nála simán belefér, hogy időnként beszélgetés közben is megöleljük egymást, vagy megsimogatjuk egymás hátát. Mással nem. Ez a nő egyébként messze nem a legjobb barátnőm, vannak olyanok, akikkel sokkal közelebbi a viszony, de velük nem alakult ki ilyen. Szóval ez semmit nem mond el a barátság mélységéről, inkább személyiségfüggő.

Kamaszkoromban több ilyen ölelgetős-simogatós barátom volt, fiú is, lány is. Mivel alapvetően nagyon igénylem a testkontaktust, ez akkor kellett, de már családom van, épp eleget ölelgetem a férjemet és a gyerekeimet, nincs szükség többre.

2021. dec. 13. 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátaimnak mindig adok egy ölelést. Köszönès és búcsúzásnál . Persze hozzá teszem ezek gyerekkori barátságok .

De , én is az mellett vagyok hogy a barátok inkább ne simogassák egymást .

2021. dec. 13. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen igaz barátommal megöleltük egymást találkozásnál, és volt simogatás is.

Főleg, ha valamiért rosszkedvű volt a másik, vagy szomorú.

Nem szégyellem, igenis jól esett.

Már külföldön élnek a családjával, így nincs barátom.De ha lenne, olyannak örülnék aki ezt megérti és kedveli.

F, Bpest

2021. dec. 13. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen "fogdosós" barát vagyok és az 5. válasszal tökre egyetértek. Nem mindenkit szoktam simogatni vagy rájuk tenni a kezem, csak akivel épp olyan a viszonyom. És ez szerintem se mond el semmit a barátság mélységéről, mert az egyik legjobb barátomat sosem fogdosom (búcsúzkodás során megöleljük egymást max), míg van olyan barátom akivel az első találkozás során egymást simogattuk egész este, mert mindketten szeretjük a testi kontaktust és az első pillanattól egyértelmű volt, hogy barátok leszünk, mert nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak.
2021. dec. 13. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem mindegy a szitu. pl. vígasz, egy hátsimogatás, vagy arc...

de azért az intimzónákat mindenképpen hanyagolni kell, hacsak nem bartság extrákról van szó

2021. dec. 13. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik lánybarátommal gyakran meg szoktuk simítani egymás hátát, vállát, plusz ő néha gyakran megsimítja az arcomat és a fejemet is beszélgetés vagy ölelkezés közben. Elég anyáskodó típus a szeretteivel 😀

28/F

2021. dec. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!