Budapesti 20-24 éves nők/lányok, van kedvetek ismerkedni/barátkozni?
Magamról:
22 éves fiú vagyok, dolgozom. Elég "elvont" személyiség vagyok saját meglátásom szerint, eléggé nem "átlag" témák is érdekelnek, akár műszaki akár tudományos.
Zenei stíliusban mindent is meghallgatok műfajban ,de válogatok is azért. Metál,rock, pop, elektronikus, hard basstól kezdve tényleg bármi.
Ambivertált személyiségtípus vagyok, van hogy nagyon szociális vagyok,máskor meg kb semennyire. Bulizni ebben az évben kezdtem, de hozzám közelebb áll a beszélgetés iszogatós este.
Inkább az ellenkező nemmel jövök ki, fiú/férfi haverok vannak egy páran, de velük sose tudtam olyan tartalmas témákba fogni.
Ha valamit kitalálok magamnak eléggé céltudatos tudok lenni, meg alapból elég önfejű vagyok, azt mondják ezt örököltem, emiatt tudok elég nehéz természet lenni.
Hobbik:
3D nyomtatás
Fotózás
Zene hallgatás
Utazás,felfedezés
178 centi vagyok és 73kg ha ez számít :D
'Elég "elvont" személyiség vagyok saját meglátásom szerint, eléggé nem "átlag" témák is érdekelnek,'
Pont mint a tinédzsérek 99%-a.
Én ezt olyan szempontból mondom, hogy a saját korosztályomból elég kevés emberrel van úgy rendesen közös téma mert sokakat nem érdekel az ami engem :)
Elég kevés emberrel "passzolunk" téma ügyileg.
Szia!
Egyik nagyobb webshopnál vagyok raktáros/szerelő/átvételi pontos/termék felelős :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!