Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen szerintetek mi az alsó korhatár ami párkapcsolathoz belefér?
14-15 evesek még gyerekek
Also korhatar 19 ev
Ami az adott helyen törvényes.
András brit herceg komoly bajba sodorta magát azzal, hogy nem egészen 17 éves amerikai csajt kezelgetett ott, ahol 17 év felettit lehet szimpátia alapon, 18 felettit vehet igénybe szolgáltatásként (nem ő fizette, de egyértelműnek kellett volna lennie, hogy a neki hozott csaj "alkalmazott").
Nálunk is könnyen pórul járhat férfi 18 alatti csaj miatt, mert ha szétmennek, akkor simán megzsarolhatja, hogy vagy fizet bánatpénzt ("te rontottál meg...") vagy feljelenti gyermekprostitúció kihasználásáért (állítja, hogy nem szimpátia alapú volt a kapcsolat, hanem abban ő ellenszolgáltatásért nyújtott szexuális szolgáltatást...).
Btk.
Gyermekprostitúció kihasználása
203. §
...
(2) * Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel való szexuális cselekményért ellenszolgáltatást nyújt, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Anno én 17 éves voltam mikor össze jöttem egy sráccal Ő 24 volt
16 évesen meg volt 23 éves
Nos mind 2 srác azért hagyott el mert szűz voltam
29N
18
Nem a különbség miatt, 28 évesen is lehet 18 éves a csaj. 18 alatt az lehet a baj, amit 7-es írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!