Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró fiúként miért szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró fiúként miért szoktak néha érdekes fantáziáim lenni? Talán ez lenne a kíváncsiság? Nem tudom. 19F

Figyelt kérdés

Tényleg nem véletlenül vallom magam heteronak. Alapvetően sosem tudok egy fiúra úgy tekinteni, teljes érdektelenség van ilyen téren.

Tényleg a lányok szoktak vonzani.

Viszont néha jönnek elő fura fantáziáim. Elképzelem ahogy a számba veszek egyet. De akkor sem maga a srác tetszik, hanem itthon random fantázia és nem a férfi test érdekel.

Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan.

2023. szept. 14. 14:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én se szoktam senki előtt reklámozni ezt. :) Pedig ha mernénk róla beszélni, fel mernénk vállalni, akkor lehet, hogy kiderülne, hogy többen vagyunk mint gondolnánk, és könnyebben egymásra is találnánk.
2023. szept. 18. 22:15
 22/32 anonim ***** válasza:

17

"edd meg a seggem"

Ember, se angolul, se magyarul nem tudsz?? Az eat my ass azt jelenti, hogy nyald ki a seggem.

2023. szept. 18. 22:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Hetero semmiképpen nem lehetsz, mert a heteroszexuális emberek szexuális gondolatai és cselekedetei kizárólag a másik nem irányába mutatnak.

19 évesen ez már "útkeresésnek" vagy kíváncsiságnak sem aposztrofálható, ez nálad már kialakult vágy.

Miután megmutattad a linken látható személyt aki téged vonz, ez még egyértelműbbé vált.

Nincs ezzel semmi baj, van még néhány százmillió ember (esetleg milliárdnyi is?), akik hetero-, bi-, és homoszexuális emberként is folyamatosan "mozognak" (és különböző mértékben) az egyes nemi orientációk közötti képzeletbeli skálán. És ehhez még pluszban társulnak a szexuális szokások milliónyi változatai.

Ezért csodálatos a természet, az evolúció, mert a lehető legváltozatosabb dolgokat képes produkálni a világon, és ehhez az "Istennek" semmi köze nincs (mielőtt még valamelyik vallási fanatikus betámadna).

2023. szept. 19. 09:55
 24/32 anonim ***** válasza:
"Időnként a heteroszexuálisok fantáziáiba is beúszhatnak homoerotikus jelenetek, s ez nem jelent látens homoszexualitást." Tóth Miklós-stadinger Zsuzsa :Bevezetés a szexuálterápiába.
2023. szept. 23. 17:13
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

A kíváncsiság természetes emberi tulajdonság.

A te korodban én is pont ilyesmikről fantáziálgattam...

Egy idő múlva nálam elmúlt, megnősültem, családom lett és ma már csak mosolygok magamon, ha eszembe jut! :)

Olvastam egyszer valahol, hogy majdnem minden emberből az élete során legalább egyszer (még ha csak gondolatban is) de előjön egyfajta szexuális vonzódás a saját neme iránt hosszabb/rövidebb ideig.

Van aki bevállalja, a többség pedig nem.

Az általad leírtak alapján hetero vagy, de biszex hajlammal.

Ez még változhat mindkét irányban, elég fiatal vagy még.

Magadat viszont sose csapd be, mert akkor boldogtalan leszel!

2023. szept. 23. 17:39
 26/32 A kérdező kommentje:

#22 Én nem is arra gondoltam.

Ez egy szólás, amit hallottam már emberektől. A válaszoló pedig abszolút megérdemelte, amit mondtam neki.

A többieknek meg köszönöm az érdemi válaszokat:D

2023. szept. 23. 17:47
 27/32 anonim ***** válasza:
48%

"Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan."

Abszolúte nem lehet komolyan venni téged. Elolvastam az összes hozzászólást, különösen a te kommentjeidre voltam kíváncsi, és ezek alapján alakítottam ki az álláspontomat.

Bocs ;)

2023. szept. 23. 19:40
 28/32 A kérdező kommentje:

Leírtam, amit valóban érzek. Tényleg nem érdekelnek úgy igazán a fiúk és nem tudnék kapcsolatot elképzelni velük.

Ha ezt olyan nehéz felfogni, hogy érdekel más véleménye és ezt nem tudod komolyan venni, az szerintem inkább rólad árulkodik.

2023. szept. 23. 21:42
 29/32 anonim ***** válasza:

A férfi nemi szerv egy férfihoz tartozik, tehát nem egy nő nemi szerve, hanem egy férfié "izgatja a fantáziádat".

19 éves korra még a szexuálisan legkésőbben érőknél is kialakul a szexuális orientáció, tehát ez nálad vagy látens homoszexualitás, vagy valahol a heteroszexualitás és biszexualitás között mozogsz, de heteroszexuálisnak semmiképpen nem vagy tekinthető.

#24 "Időnként a heteroszexuálisok fantáziáiba is beúszhatnak homoerotikus jelenetek, s ez nem jelent látens homoszexualitást."

Egy 35 évvel ezelőtt íródott könyvre hivatkozol, amiben ráadásul még a homoszexuális emberek "gyógyításának lehetséges módjait" is elemezte a szerzőpáros.

Még ha el is fogadnánk az idézetedben foglaltakat, a kérdező fantáziájába már nem "időnként úsznak be homoerotikus jelenetek", hanem ez már gondolati és kérdés szintjén is foglalkoztatja -méghozzá a nagy nyilvánosság előtt.

Ha a kérdező (szexuálisan) nem unatkozó, vagy a társadalom elvárásait és szabályait nem áthágni vágyóként álmodozik ilyesmikről, és a szexuális párkapcsolatában nem létezik semmiféle tabu téma, akkor bizony a szexuális orientációval kapcsolatos kételyek is megalapozottan állhatnak a dolog mögött.

Üdvözlettel, egy szexuálpszichológus

2023. szept. 24. 13:51
 30/32 anonim ***** válasza:
52%
Kerdezo, pontosan ugyan így vagyok ezzel ahogy Te. Szard le a sok trollt. En adtam is teret ennek a vágynak es nem banom. A mai napig néha van hogy raizgulok egy szép farokra. Mas kerdes hogy egy ideje nem teszek semmit mert kapcsolatban élek. Ettől még néha megkivanom. De ugyan ugy megkivanunk noket is néha. Ez ilyen. Amig szingli vagy es megteheted keress egy szep faszt es szopd le keményen. Nem fogod megbanni.
2023. szept. 26. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!