Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúként miért szoktak néha érdekes fantáziáim lenni? Talán ez lenne a kíváncsiság? Nem tudom. 19F
Tényleg nem véletlenül vallom magam heteronak. Alapvetően sosem tudok egy fiúra úgy tekinteni, teljes érdektelenség van ilyen téren.
Tényleg a lányok szoktak vonzani.
Viszont néha jönnek elő fura fantáziáim. Elképzelem ahogy a számba veszek egyet. De akkor sem maga a srác tetszik, hanem itthon random fantázia és nem a férfi test érdekel.
Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan.
17
"edd meg a seggem"
Ember, se angolul, se magyarul nem tudsz?? Az eat my ass azt jelenti, hogy nyald ki a seggem.
Hetero semmiképpen nem lehetsz, mert a heteroszexuális emberek szexuális gondolatai és cselekedetei kizárólag a másik nem irányába mutatnak.
19 évesen ez már "útkeresésnek" vagy kíváncsiságnak sem aposztrofálható, ez nálad már kialakult vágy.
Miután megmutattad a linken látható személyt aki téged vonz, ez még egyértelműbbé vált.
Nincs ezzel semmi baj, van még néhány százmillió ember (esetleg milliárdnyi is?), akik hetero-, bi-, és homoszexuális emberként is folyamatosan "mozognak" (és különböző mértékben) az egyes nemi orientációk közötti képzeletbeli skálán. És ehhez még pluszban társulnak a szexuális szokások milliónyi változatai.
Ezért csodálatos a természet, az evolúció, mert a lehető legváltozatosabb dolgokat képes produkálni a világon, és ehhez az "Istennek" semmi köze nincs (mielőtt még valamelyik vallási fanatikus betámadna).
A kíváncsiság természetes emberi tulajdonság.
A te korodban én is pont ilyesmikről fantáziálgattam...
Egy idő múlva nálam elmúlt, megnősültem, családom lett és ma már csak mosolygok magamon, ha eszembe jut! :)
Olvastam egyszer valahol, hogy majdnem minden emberből az élete során legalább egyszer (még ha csak gondolatban is) de előjön egyfajta szexuális vonzódás a saját neme iránt hosszabb/rövidebb ideig.
Van aki bevállalja, a többség pedig nem.
Az általad leírtak alapján hetero vagy, de biszex hajlammal.
Ez még változhat mindkét irányban, elég fiatal vagy még.
Magadat viszont sose csapd be, mert akkor boldogtalan leszel!
#22 Én nem is arra gondoltam.
Ez egy szólás, amit hallottam már emberektől. A válaszoló pedig abszolút megérdemelte, amit mondtam neki.
A többieknek meg köszönöm az érdemi válaszokat:D
"Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan."
Abszolúte nem lehet komolyan venni téged. Elolvastam az összes hozzászólást, különösen a te kommentjeidre voltam kíváncsi, és ezek alapján alakítottam ki az álláspontomat.
Bocs ;)
Leírtam, amit valóban érzek. Tényleg nem érdekelnek úgy igazán a fiúk és nem tudnék kapcsolatot elképzelni velük.
Ha ezt olyan nehéz felfogni, hogy érdekel más véleménye és ezt nem tudod komolyan venni, az szerintem inkább rólad árulkodik.
A férfi nemi szerv egy férfihoz tartozik, tehát nem egy nő nemi szerve, hanem egy férfié "izgatja a fantáziádat".
19 éves korra még a szexuálisan legkésőbben érőknél is kialakul a szexuális orientáció, tehát ez nálad vagy látens homoszexualitás, vagy valahol a heteroszexualitás és biszexualitás között mozogsz, de heteroszexuálisnak semmiképpen nem vagy tekinthető.
#24 "Időnként a heteroszexuálisok fantáziáiba is beúszhatnak homoerotikus jelenetek, s ez nem jelent látens homoszexualitást."
Egy 35 évvel ezelőtt íródott könyvre hivatkozol, amiben ráadásul még a homoszexuális emberek "gyógyításának lehetséges módjait" is elemezte a szerzőpáros.
Még ha el is fogadnánk az idézetedben foglaltakat, a kérdező fantáziájába már nem "időnként úsznak be homoerotikus jelenetek", hanem ez már gondolati és kérdés szintjén is foglalkoztatja -méghozzá a nagy nyilvánosság előtt.
Ha a kérdező (szexuálisan) nem unatkozó, vagy a társadalom elvárásait és szabályait nem áthágni vágyóként álmodozik ilyesmikről, és a szexuális párkapcsolatában nem létezik semmiféle tabu téma, akkor bizony a szexuális orientációval kapcsolatos kételyek is megalapozottan állhatnak a dolog mögött.
Üdvözlettel, egy szexuálpszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!