Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúként miért szoktak néha érdekes fantáziáim lenni? Talán ez lenne a kíváncsiság? Nem tudom. 19F
Tényleg nem véletlenül vallom magam heteronak. Alapvetően sosem tudok egy fiúra úgy tekinteni, teljes érdektelenség van ilyen téren.
Tényleg a lányok szoktak vonzani.
Viszont néha jönnek elő fura fantáziáim. Elképzelem ahogy a számba veszek egyet. De akkor sem maga a srác tetszik, hanem itthon random fantázia és nem a férfi test érdekel.
Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan.
Én csináltam ezt-azt egy fiúval.
Igazából nem mondanám rossz élménynek még azt is élveztem mikor dugott de annyira nem, hogy ezt tovább eröltessem.
Ha egy nő dug az sokkal jobban izgat felcsatolhatóssal, vagy szop közben dildó stb.
Igazából akkor amikor ez történt szerintem a másik fiú csak simán nagyon kanos volt aztán nem tudott egy csajt összeszesni vagy ilyesmi.
Azóta sem volt ilyen az életemben és nem is hiányzik.
Mi jó barátok voltunk, szal nem egy idegennel történt.
Én ezt úgy fogom, fel, hogy ki próbáltam, nem volt rossz de nem az igazi.
Nyugi mindenki fantáziát erről-arról.
A shemale téma is izgat engem de csak abban a felállásban, ha én lennék a fiúlány és nővel történne minden.
Maga a farok nem izgat engem inkább ha egy hatalmas farok dug egy kis puncit mert nekem átlagos méret van.
De ez is csak pár percig köt le, az igazi mikor egy nővel én szexelhetek nekem.
#9: "a heteroromantikus egészen más, úgy tudom. Én szexualisan is vonzodom lanyokhoz"
Épp ez az. Szexuálisan nagyon vonzódsz a lányokhoz, kicsit pedig a farkakhoz, tehát ez enyhe bi hajlam. A heteroromantikus pont nem a szexuális vonzalmat jelöli, hanem a lelki/romantikus vonzalmat. Azért mondtam, hogy heteroromantikus vagy, mert férfiként az ellenkező nem, tehát a nők iránt érzel romantikus vonzalmat. Ha homoromantikus volnál, akkor a saját nemedbe, azaz a pasikba lennél szerelmes nem a nőkbe.
Igen, rolam se tudja ezt senki.
Ha szeretnel irj kerdezö, beszelgessünk.
18 as vagyok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!