Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró fiúként miért szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró fiúként miért szoktak néha érdekes fantáziáim lenni? Talán ez lenne a kíváncsiság? Nem tudom. 19F

Figyelt kérdés

Tényleg nem véletlenül vallom magam heteronak. Alapvetően sosem tudok egy fiúra úgy tekinteni, teljes érdektelenség van ilyen téren.

Tényleg a lányok szoktak vonzani.

Viszont néha jönnek elő fura fantáziáim. Elképzelem ahogy a számba veszek egyet. De akkor sem maga a srác tetszik, hanem itthon random fantázia és nem a férfi test érdekel.

Ha abszolút a lányok vonzanak akkor miért szoktam néha farokról fantáziálni?? Kérlek vegyetek komolyan.

2023. szept. 14. 14:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha örömet okoz neked önkielégítés közben ilyesmi témákról is fantáziálni, akkor szerintem tedd csak nyugodtan. Ezzel nem ártasz senkinek. Sokan vagyunk akik még rendes heteró kapcsolatban is mindenféle elvetemültségekről fantáziálunk, időről időre. Ez csak fantázia többnyire. Meg aztán olyan dolgok, hogy a legtöbb ember névvel és arccal nyilván nem ismerné be az ismerősöknek, hogy mikről szokott fantáziálni perverz témákat. De attól még nagyon sok esetben ott van ugyanúgy.
2023. szept. 14. 17:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nem vagy teljes mértékben hetero (egyébként ez a lakosság kb. 20-30 százalékáról elmondható)
2023. szept. 14. 17:35
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
Akit linkeltél, azon rettenetesen nagyon látni, hogy srác. Ez alapján messze nem vagy heteró. Sokkal inkább a bi és a meleg között.
2023. szept. 14. 18:16
 14/32 anonim ***** válasza:
31%

Én csináltam ezt-azt egy fiúval.

Igazából nem mondanám rossz élménynek még azt is élveztem mikor dugott de annyira nem, hogy ezt tovább eröltessem.

Ha egy nő dug az sokkal jobban izgat felcsatolhatóssal, vagy szop közben dildó stb.

Igazából akkor amikor ez történt szerintem a másik fiú csak simán nagyon kanos volt aztán nem tudott egy csajt összeszesni vagy ilyesmi.

Azóta sem volt ilyen az életemben és nem is hiányzik.

Mi jó barátok voltunk, szal nem egy idegennel történt.

Én ezt úgy fogom, fel, hogy ki próbáltam, nem volt rossz de nem az igazi.

Nyugi mindenki fantáziát erről-arról.

A shemale téma is izgat engem de csak abban a felállásban, ha én lennék a fiúlány és nővel történne minden.

Maga a farok nem izgat engem inkább ha egy hatalmas farok dug egy kis puncit mert nekem átlagos méret van.

De ez is csak pár percig köt le, az igazi mikor egy nővel én szexelhetek nekem.

2023. szept. 14. 20:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

#9: "a heteroromantikus egészen más, úgy tudom. Én szexualisan is vonzodom lanyokhoz"

Épp ez az. Szexuálisan nagyon vonzódsz a lányokhoz, kicsit pedig a farkakhoz, tehát ez enyhe bi hajlam. A heteroromantikus pont nem a szexuális vonzalmat jelöli, hanem a lelki/romantikus vonzalmat. Azért mondtam, hogy heteroromantikus vagy, mert férfiként az ellenkező nem, tehát a nők iránt érzel romantikus vonzalmat. Ha homoromantikus volnál, akkor a saját nemedbe, azaz a pasikba lennél szerelmes nem a nőkbe.

2023. szept. 14. 21:26
 16/32 Bekecs Béla ***** válasza:
26%
Ha ilyenekrol fantazialsz akkor mar alapbol nem lehetsz hetero. En ossze okadnam magam. Főleg amilyen csavot mutattal linkbe. Full homokláda vagy. En a helyedben nem hirdetnem a hajlamom
2023. szept. 15. 09:37
 17/32 A kérdező kommentje:
#16 edd meg a seggem xd
2023. szept. 15. 13:36
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
En is szoktam ilyenekröl fantazialni fiuval. Pedig amugy a lanyok vonzanak. Jo lenne ilyesmiröl beszelgetni valakivel aki hasonloan erez.
2023. szept. 18. 17:05
 19/32 A kérdező kommentje:
Jah amúgy nem lenne rossz, bár ezt szerintem nagyon sokan magunkban tartjuk. Jobban is tesszük xd
2023. szept. 18. 21:29
 20/32 anonim ***** válasza:

Igen, rolam se tudja ezt senki.

Ha szeretnel irj kerdezö, beszelgessünk.

18 as vagyok 😊

2023. szept. 18. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!