Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasi létemre egyre többet gondolok rá, hogy milyen lehetne lánnyal. Lehet nem vagyok normális?
Nyugi, nem vagy egyedül, én idáig amióta az eszemet tudom és élek szexualis életét, leszbikusnak vallottam magam. Kb. 5 éve elkezdtem sejteni, mostmár tudom hogy amúgy FtM (female to male) vagyok, azaz egy hetero transz srác. Eddig csak lányokkal/nőkkel voltam egész életemben, csókolózni sem csókolóztam fiúval, csakis a nők érdekeltek, viszont egy ideje fantaziálok férfiakról is, hogy milyen lehet szopni, vagy ahogy megdugnak,stb. De nemhiszem hogy a való életben lenne bárki olyan férfi, akit közel tudnék engedni magamhoz úgy...
Én is teljesen beparáztam ezektől a vágyaktól/gondolatoktól eleinte, de a szexualitás ilyen, fluid, nem feltétlenül állandó, sokmindenre tapasztalás útján jövünk rá, de lesznek olyan vágyaink is, amiket talán nem tudunk/nem akarunk megélni...
Szóval ez megmarad fantáziának valószínűleg, illetve eddig is éltem/éltünk a felcsatolhatós játékokkal az exeimmel a szexualitás terén, szóval még így is jól megrakhat majd a leendő párom, nyilván ha akar. :D
23
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!