Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így alfa a női partnereim szemében?
Figyelt kérdés
Nagyon erős határozott személyiség. Férfias fellépés az élet összes területén. De csak 12 cm a farok és szűz 33 évesen ez miatt.2023. szept. 12. 07:38
11/15 anonim válasza:
Nem a farok méret itt a gond, onnantól hogy valaki az "alfa" szót használja magára, már bukó.
12/15 xKakashix válasza:
Az a mondatod hogy "Férfias fellépés az élet összes területén." és "szűz 33 évesen" üti egymást eléggé, nem tudom ez feltűnt e. Sajnos a nők szemében az hogy szűz vagy nem pozitív dolog ennyi idősen, sőt senki szemében sem az, ez nem úgy működik mint a nőknél. Ha tényleg ilyen határozott és férfias vagy "az élet összes területén" (ami ugye nem igaz, mert ellentmondtál saját magadnak azzal, hogy szűz vagy) akkor nem lennél szűz.
13/15 xKakashix válasza:
Ja azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy nem a 12-es farok miatt vagy szűz.
14/15 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem! Azért vagyok szűz mert önbizalmamat ebben a téren elveszi a kicsi méretem. Sok nővel tudtam volna kapcsolatba kerülni. Én magam kerültem el ezeket a lehetőségeket, mert féltem hogy ha szexre kerül a sor akkor nem lesz elégedett. Vagy egynek okénak fog tartani. Én meg gyűlölöm ha valamiben nem vagyok kiemelkedő!
2023. szept. 12. 17:03
15/15 anonim válasza:
Természetesen, hisz az alfahímeknek az a fő ismérvük, hogy még 33 évesen is csak recskáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!