Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfa/Abszolút heteró srácok/férfiak... Soha életetekben nem tetszett meg egy srác nektek?
Figyelt kérdés
Anonimusz oldal...őszinteséget kérek.
Soha a büdös életben nem gondolkodtatok arról, hogy bi vagy melegek vagytok?
Azért kérdem, mert ismertem egy 3 gyermekes családapát aki titkosan meleg lett 40es kora után
2022. szept. 7. 07:58
2/7 anonim válasza:
Képzavarban vagy.
A hetero az HETERO marad ergo NEM TETSZIK neki azonos nemű.
De kérdésedre válaszolva : NEM. Soha. Gondoltban sem.
Le lehet pontozni a sok kis kancsónak aki titokban farkat szopnának a ligetben.
De akkor is ez van.
Ti biszexek vagytok, nem heterók.
El kéne fogadni, és nem olyan baromságokat kitalálni mint a "kíváncsi hetero".
Ehh....
3/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést már bocsánat
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok alfa, de soha nem tetszett meg egyetlen más pasi sem - ezért vagyok ugyebár hetero. Ha megtetszett volna akkor biszex lennék nem hetero.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen de sokan annyira félnek még a gondolattól is, hogy bármilyen módon kiderül, hogy saját maguknak is próbálják ezt behazudni.
2022. szept. 7. 14:15
6/7 anonim válasza:
A hetero azt jelenti, hogy csak és kizárólag az ellenkező nem jön be neki.
Ergó aki hetero férfi, annak semmilyen férfi nem jött be soha.
7/7 anonim válasza:
Heteróknál ez másképp működik mint képzeled. Volt nekem is haverom aki szimpatikus volt az esze és stílusa miatt. De nem azon a módon ahogy gondolod. Inkább ahhoz hasonló érzés, mintha testvér lenne a másik. Nem tudsz hozzá vonzódni szexuálisan, mert pl anyádhoz se tudnál. Nem jut eszedbe, mivel maga már a gondolat kellemetlen és rossz érzést vált ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!