Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenni prostituálthoz évente pár alkalommal az mennyire van rendben?
Figyelt kérdés
35f - egyedülálló - nehezen szánom rá magam ,mert érzelem nélkül nem az igazi a dolog, plusz úgy érzem megalázó ez a nőnek (még ha ő akarja is a pénzért). Viszont nincs évek óta párom, így nagyon ki vagyok éhezve.2023. szept. 11. 11:22
1/8 anonim válasza:
Amiket leirtál azt jelentik, hogy még nem vagy igazán kiéhezve.
2/8 anonim válasza:
Van olyan prosti aki pont azért csinálja pénzért mert élvezi ezt q megaláztatást
3/8 anonim válasza:
Semennyire. De ettől még el fogsz menni..
4/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van.
5/8 anonim válasza:
Jogilag rendben, az erkölcsi része meg csak akkor jönne szóba, ha másoknak kidumálnád, ha ez nők fülébe jut, akkor lenéznek.
6/8 anonim válasza:
Kinek a nézőpontjából van rendben? Meg akarod róla kérdezni a szomszéd Margó nénit, a sarki zöldségest, vagy a kollégáidat vagy mi??? Senkinek semmi köze hozzá!!! (ha lenne párod esetleg neki lenne, de ugyebár mint írtad nincs)
Mi a f.szt görcsölsz ennyit? Menj el, látogass meg egyet, hátha segít oldani egy hajszálnyit a szorongásaidon.
7/8 A kérdező kommentje:
6os: egyik barátom szerint gáz nagyon ezert gondoltam h kiirom a kerdest
2023. szept. 11. 13:14
8/8 anonim válasza:
Mert civilizációs norma a képmutatás. Férfiként ilyet barátnak elmondani éppen akkora ostobaság, mint nőként barátnőnek az egy éjszakázást.
Bizony simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy barát irigyelni fog egy nővel alakuló kapcsolatod miatt, aztán csak úgy "véletlenül" elpofázza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!