Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érezhetem így? 22/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetem így? 22/F

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatomban megcsaltak sajnos. Azóta úgy érzem, hogy csak olyan kapcsolatom lehetne, amiben nyugodt lennék, ahol megengedném a lánynak hogy szexeljen néha mással. Miért lehet ez az érzés bennem és mit kellene csinálnom vele?
2023. szept. 10. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
mert elobb utobb megcsal mind, igy legalabb nyilt lapokkal tudtok jatszani
2023. szept. 10. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
nem vagy még eléggé megbékélve magaddal.
2023. szept. 10. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Bizonyos körökben népszerűbb a megcsalás, meg aki olyan kinézetű, hogy ha kilép az utcára, százan utána fordulnak, azoknál nagyobb a kísértés, hogy valamelyik rajongója bejöjjön neki. Figyelj. Az én feleségem falusi lány volt. Nem bandázott. Fontos, mert az ilyen bartáti társaságok, galerik tanítják nekik a rosszat. Városi lányokat előbb- utóbb beszippantják a bűnbandák, stricik. Hétköznapi kinézetű élelmiszerbolti eladó volt. Katolikus család, de nem a minden hétvégén templomba járó fajtából. Sosem csalt meg. Meg én se. Akinek olyan munkahelye van, hogy nincs esélye ismerkedni, és alacsony beosztású, hogy még titkárnője sincs, az nem esik kísértésbe. 40 év házasság után az első és egyben utolsó, vagyis egyetlen partnerei vagyunk egymásnak. Még mindig, 65/F és 68/N évesen.
2023. szept. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!