Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem ezt is kielégítőnek ilyenkor? /F
Figyelt kérdés
A barátnőmmel régóta együtt vagyunk, és egyfajta nyitottabb kapcsolatban vagyunk jelenleg.
Ritkán, kb 3-4 havonta egyszer le szokott feküdni mással is (és persze ez nekem is meg van engedve, ha úgy alakulna) és amikor lefekszik mással, akkor ugye általában hozzá megy este, így nekünk kimarad egy alkalom szex, viszont maga a tudat hogy szexel, nagyon izgató nekem, és ha erre masztizok is, ugyanolyan kielégítő, mintha szexeltünk volna.
Viszont ha máskor masztizom, amikor tudom hogy nem szexel senkivel, akkor nem ilyen kielégítő.
Miért lehet ez?
2022. ápr. 1. 10:29
1/4 anonim válasza:
Mert felizgat a gondolat, hogy az általad szeretett személy jól érzi magát és élvezi azt amit csinál.
Legalább is én ezt tudom elképzelni logikus magyarázatnak.
2/4 mantis religiosa válasza:
Na, itt a napi " cockhold" - os hittérítő. Már vártunk. 😄😄
3/4 anonim válasza:
Bele is ereszti a.magját a barátnődbe?
4/4 anonim válasza:
Mert szereted a cuckoldot haver. Mivel úgy tűnik a csajod is szereti, így win-win helyzet. Mindazonáltal... azé' az hogy ott is aludjon elég erős, ehhez már nagyon erős bizalmi kötelék kell. Miért nem csináljátok inkább hármasban? Egyszerűbb lenne és jobban kontroll alatt is tartanád a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!