Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érezhetem, hogy az tetszhetek az apukájánk? L
Figyelt kérdés
Van hogy "úgy" néz rám, nem tudom megmagyarázni, de mindig azt érzem ilyenkor hogy van vmi. Meg amúgy is kicsi melleim vannak, és plusz nyáron sportmelltartót hordok (persze pólóval, és nem, nem látszik át), amiben még inkább kisebb mint sima melltartóban és ha a közelemben van láttam párszor hogy odanéz.2021. júl. 20. 23:19
1/7 anonim válasza:
Neked is tetszik az öreg, nemde?
Miért nem lépsz felé?
2/7 anonim válasza:
Cicafül ez lejárt lemez. Egy héten belül harmadjára.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
3/7 anonim válasza:
Bogárkám lehet kicsi melleid vannak, de attól még friss, ropogós tinihusi vagy amit megnéznek az idősebb férfiak is. Ez még nem jelenti azt, hogy meg is akar búbolni, de nézni attól még szabad :)
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak figyelget es gyonyorkodteti a szemed a friss, csini testeden, de az is lehet hogy meg akarja locsolni a mehedet!
6/7 anonim válasza:
Én nem sokáig nézegetnélek! Meg is kóstolnálak! :P
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!