Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En is tetszhetek neki, vagy ez meg nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Egy ferfival ha egy helyisegben vagyunk es ranezek vagy osszenezunk ami gyakori, akkor ram mosolyog es nem csak egy pillanatra hanem kicsit tovabb is figyel (akkor is ha elkaptam a tekintetem, lattam a szemem sarkabol). Es ilyenkor nekem mindig az a benyomasom hogy tetszem neki, es full zavarba jovok, de lehet csak tulreagalom. Meg igazabol apam is lehetne, bar nem tudom hany eves pontosan.2021. jún. 17. 08:35
1/3 anonim válasza:
45 éves szemmel már több csaj tűnik szépnek, mint 20 éves szemmel. Akár a munkahelyen, utcán, üzletekbe, akár a régi képeken (volt csajok, baráti társaságba tartozó csajok).
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted igen?
2021. jún. 17. 11:57
3/3 anonim válasza:
Tetszel neki, de férfi nem kapcsolatra akarja a neki tetsző nők többségét, hanem csak szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!