Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány külsőre 10/10 én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány külsőre 10/10 én meg 10/6-7 akkor hogyan tetszhetek neki annyira hogy kezdeményezzen nálam?

Figyelt kérdés
Ő szólított meg először, nem teljesen ismeretlenül persze, társaságon belül. Olyan furcsa hogy ő hozzám képest sokkal jobb külsejű és bejövök neki. Személyiségem sem olyan érdekes, talán az lehet h én nem vagyok az a nagydumás, nagyotmondó, csajozógép típus és lehet ez szimpatikus neki.
2021. júl. 20. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nincs benned semmi magabiztosság nem sokáig fog veled ez a lány foglalkozni. Én már ettől az írásodtól is falra másztam.
2021. júl. 20. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te írod ki az összes ilyen szerény visszafogott fiú-bulizós extrovertált bombanő kérdést? :D
2021. júl. 20. 19:40
 3/6 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Te magadat 6/10-nek látod, őt pedig 10/10-nek. Valószínűleg ő is így látja, csak fordítva, te 10/10 vagy, ő meg 6/10, a saját mércéje szerint. 🤔🤔
2021. júl. 20. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát bro' két dolog lehetséges. Az egyik, hogy simán csak kedves akart lenni mindenkivel és te gondolod túl a dolgot. A másik, hogy valamiért az esete vagy mégis, valami megfogta benned (hogy mi azt mi ki nem találjuk, hiányában vagyunk a gondolatolvasás képességének).

Egy valami viszont fix: ahogy az #1-es írta, ha nem szeded össze tökeid akkor a lehetőség el fog szépen menni az orrod előtt és utólag már hiába keseregsz.

2021. júl. 20. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt jópár ilyen életem folyamán, az egy dolog hogy manapság nem divat, de létező jelenség.
2021. júl. 20. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ő szólított meg először, nem teljesen ismeretlenül persze, társaságon belül."

Ha tényleg 10/10es a csaj, és társaságon belül képes volt odamenni hozzád, akkor ez egy abszolút félreérthetetlen helyzet. Most kapd össze magad, de nagyon gyorsan, mert ekkora lehetőség lehet sosem adódik az életben még egy. Amúgy is a férfiaknál kicsit elvontabb dolog ez a 10/10 dolog, mert a nők nem feltétlenül arra buknak, hogy egy férfi klasszikus értelemben szép legyen, sőt.

2021. júl. 20. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!