Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz hogy a rosszlanyok.hu oldalon írtam egy valós ertekelest és leszedete a prosti azzal az ürüggyel hogy nem voltam nála? Akor mi értelme az értékelésnek?
Idegesít hogy ha van lehetőség értékelni csillagozni véleményt írni, a profil alá akor miért szedetheti le?így semmi értelme az egésznek.
Egy fullos külsejű 21 éves lánynál voltam arca nem volt kint
A helyszín is jó volt igényes csaj volt .pedig volt benne roma vér de alakra bombázó volt 100 as szilikon cicik .
Csak a hozzáalassal volt baj.
2 perc alatt le akart rendezni nekem meg kell 5 10 perc hogy elelvezzek mert nem vagyok gyorstuzelo. Hiába bomba egy csaj ennyi kell.
2 percet franciazot aztán 2 percet engedte hogy elölről csináljam aztán már kézzel akarta csinálni de olyan gyorsan hogy már fájt.
Más prostik simán megertik ezt és lassan csináljak és simán elmegyek .
Na mindegy nem.is ez a baj hozzaalasra 1 csillagot akartam adni a többire sokat .
De hát el vagyok csendesitve én meg ezt nem bírom.
Ha vásárolok egy szolgaltatast akor hadj ertekeljem szabadon
Jó elhiszem de én nem szoktam osszevaladekozni az ülőket a WC ben.
Ha egyszer lesznek a bőrömön ilyen fekejek majd orvoshoz megyek aztán vigyázok otthon hogy ne fertőzek.
Amúgy már vagy 20 szor szexeltem prostival gumi nélkül mégse kaptam el tudomásom szerint semmit .
Ennyire nem kell parázni tőle.
Túl parazatok ezt a nemi betegség dolgot azért ezek nem olyan gyakoriak.
Szar helyen lakik.csak kocsival megközelítheto és kicsi a népesség szóval helyiekbol nem el meg .
Már voltam 1 szer 1 gumimentes azóta csak tiszta bízom benne .
De még holnap eldontom mihez lesz kedvem néha milfek néha tini lányok tetszenek kedvem válogatja.
Néha jó a tapasztalt főleg ha mindent lehet .
De legtöbbször a lehető legfiatalabb a nyerő
Inkább azt mondjátok meg ha 350 400 nettó között keresek szerintetek mennyi fér bele amit nokre lehet költeni.
Néha bűntudom van hogy sokat költők néha azért mert keveset mi az egészséges?
Meg koltenem kell egy 5 éves kislányra is fagyizni jatszohazba vinni boltba vinni kajaltatni
Kb annyit elkoltok rá mint a nőkre szerintem havi szinten
Babakotvenyere is gyűjtök
Plusz saját fiatalkori életem is alapozni kene különben nem lesz semmim.
És ha pl 3 szor prostizom és úgy el is megy a fizu már bűntudatom van
25#Már nincs fent legalábbis nálunk a megyében.
Te melyik megyében keresel ?
Amúgy enis imádom a roma puncit fizetosben és ingyen is nem cink
Ezzek a nők arra valók hogy tele legyenek élvezve. 😀😀
Ingyen a fél és negyed romáknak elege bejovok kölyköm anyja is negyed roma lány.
A tiszta romáknak nem jövök be mert hozzájuk túl fehér vagyok.de a negyed és félver romák mások.
Szexuálisan amúgy szerintem falankabbak lehet mert sokkal fiatalabban kezdik mint a mi népünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!