Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem gáz hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz hogy a rosszlanyok.hu oldalon írtam egy valós ertekelest és leszedete a prosti azzal az ürüggyel hogy nem voltam nála? Akor mi értelme az értékelésnek?

Figyelt kérdés

Idegesít hogy ha van lehetőség értékelni csillagozni véleményt írni, a profil alá akor miért szedetheti le?így semmi értelme az egésznek.

Egy fullos külsejű 21 éves lánynál voltam arca nem volt kint

A helyszín is jó volt igényes csaj volt .pedig volt benne roma vér de alakra bombázó volt 100 as szilikon cicik .

Csak a hozzáalassal volt baj.

2 perc alatt le akart rendezni nekem meg kell 5 10 perc hogy elelvezzek mert nem vagyok gyorstuzelo. Hiába bomba egy csaj ennyi kell.

2 percet franciazot aztán 2 percet engedte hogy elölről csináljam aztán már kézzel akarta csinálni de olyan gyorsan hogy már fájt.

Más prostik simán megertik ezt és lassan csináljak és simán elmegyek .

Na mindegy nem.is ez a baj hozzaalasra 1 csillagot akartam adni a többire sokat .

De hát el vagyok csendesitve én meg ezt nem bírom.

Ha vásárolok egy szolgaltatast akor hadj ertekeljem szabadon

2023. szept. 10. 11:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az eredeti kérdéshez szólnék hozzá, hanem a…

“A fél óra az 30 perc kellene hogy legyen addig azt csinalhason velük az ember amit akar bizonyos keretek között.”

Ez félreérthető így, vagy te érted félre. A 30 perc, az ajtótól ajtóig 30 perc. Nem pedig az az idő, amíg gyömöszölheted vagy bármi mást, amit csak akarsz. Vannak olyan vendégek, akik tíz percig pancsolnak a zuhany alatt, percekig öltözködnek, dumával húzzák az időt, de még inna is egy üdítőt… és akkor ezt szorozd meg kettővel, mert előtte is és utána is. Nem kell húzni a kifizetett időt ilyenekkel, és akkor marad az akcióra is.

2023. szept. 12. 22:59
 12/27 A kérdező kommentje:

11# ajtotol ajtoig se vagy bent fel órát maximum talán 15 20 perc amelyik enged egy kiadós menetett.

Amúgy idővel lesznek ilyenek.voltam 2 hónapja egy új prostinal 18 éves helyi kis kezdő 20 e ért úgy megdu.gtam és még ő kérdezett rá kell e gumi ?😀 mondtam akor nem ha nem ragaszkodsz hozzá.

Álom csaj volt .teljes barátnő filling .

Aztán most is felhívtam aztán már 30 a tarifa 😀

És már nincs gumi mentes 2 hónap alatt rajott hogy értékesebb a puncikaja mint ahogy ő gondolta.😀

Ilyen kis kezdo prostikat kell kifogni.

2023. szept. 13. 04:45
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelnéd, ha lerohadjon a fszod. Marhára veszélyes játék a gumi nélküli szórakozás. A lány is pont olyan ostoba mint te, vagy még nagyobb ostoba, tovább adhatja többeknek.
2023. szept. 13. 08:02
 14/27 A kérdező kommentje:

Csak nem beteg azért még mindig ritka a AIDS a többit meg túl lehet élni.

+5 e ért amúgy sok vállalja gumi nélkül.

Nekem is volt előtte egy 4 éves kapcsolatom sose húztam gumit 4 évig és nagyon megszoktam és már elege zavar a merevedesben,persze ha muszaly akor muszaly csak utalom.

2023. szept. 13. 08:14
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

Na így most már értem, hogy miért nem zavart az sem, ha nem kellett előtte lezuhanyoznod. Gumi nélkül dugsz ? Szerinted az a lány előtted hány szutyokkal feküdt le szintén úgy, hogy nem húztak óvszert ?

Neked az az igényesség ha valakinek műkörme meg szilkikon melle van ?

Hát nem, te nagyon el vagy tévedve.

De az olvasottak alapján te is rohadt igénytelen lehetsz, ez lejön abból, hogy szerinted az igényes akinél nem kell fürdeni és gumi nélküli dologba is belemész.

Gratulálok !

2023. szept. 13. 08:48
 16/27 A kérdező kommentje:

Húznek én de merevedesi gondjaim lesznek tőle.

Lehet nemjo a vernyomasom vagy nemtudom de gumiban nem merev rendesen.

Szóval nem tehetek mást rizikozni kell .

Néha működik ha tényleg fullos a nő akor gumiban is merev de már egy átlag kategória csak gumi nélkül jó.

Holnap is megyek prostizni mert egyedül leszek lesz végre szabadidőm. (Vegre gyerekem nélküli szabadnap )

Délután prosti aztán egykis kikapcsolódás szauna uszas este meg szét iszom magam mint állat 😀

Van egy kocsis 40 év körüli nő 7 e fel óra ora 13 roma da átlag alkat.

Órában 2 szer lehet. lehet benevezek rá.

Szerintetek mi eri meg inkabb minőség 20 25 e ért fel óra és ugyan úgy megszivhatom mint múltkor vagy egy ilyen olcsó de nem minőségi nő aki tuti hogy pénzért bármit megcsinal?

2023. szept. 13. 09:25
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondold már végig bassszus.... Ha valamelyik gumi nélküli retektől elkapsz valamit, azt a gyerekednek is simán tovább adhatod. Elég hozzá a közös wc használat.
2023. szept. 13. 10:58
 18/27 A kérdező kommentje:

AIDS nem fertőz csak úgy...

Huvelygombara gondolsz vagy mire ? Vagy tripper?

Sehova nem erintem oda a po.som ahova a kislányom a nunijat szóval mit kapna el hogyan?

2023. szept. 13. 11:20
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

ezt most a web beteg nevű oldalról másolom be neked :

Nemi betegségek

Nemi betegségek is átadódhatnak, a leginkább igazolt a genitális herpesz, ami manapság a gombás fertőzések mellett a legáltalánosabb. Aktív herpeszes bőrelváltozásból az ülőkére kent váladékban 4 órán át is fertőzhet a vírus, ha valaki sérült bőrrel hozzáér. A HPV szintén továbbadható bőrfelületek közvetett érintkezésével, közös tárgyhasználattal.

Neisseria gonorrhoeae (Gonococcus) okozta nemi betegséget (kankót), ritkaságként leírtak nagyon piszkos, zsúfolt nyilvános WC használata után.

A Trichomonas nevű egysejtű élősködő, szintén nemi betegség (trichomoniasis) okozója, a WC-ülőkére kenve 45 percig is túlélhet. Ha ezalatt megfelelő helyre jut, fertőzhet.

2023. szept. 13. 11:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

19-es másolhatsz ennek be bármit, ez az ember rohadtul nincs tisztában alap dolgokkal sem.

Hagyd rá,majd magától rájön, ha így folytatja. Vagy akkor sem, az ilyen alapvető dolgokat sem fog fel sajnos.

2023. szept. 13. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!