Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz hogy a rosszlanyok.hu oldalon írtam egy valós ertekelest és leszedete a prosti azzal az ürüggyel hogy nem voltam nála? Akor mi értelme az értékelésnek?
Idegesít hogy ha van lehetőség értékelni csillagozni véleményt írni, a profil alá akor miért szedetheti le?így semmi értelme az egésznek.
Egy fullos külsejű 21 éves lánynál voltam arca nem volt kint
A helyszín is jó volt igényes csaj volt .pedig volt benne roma vér de alakra bombázó volt 100 as szilikon cicik .
Csak a hozzáalassal volt baj.
2 perc alatt le akart rendezni nekem meg kell 5 10 perc hogy elelvezzek mert nem vagyok gyorstuzelo. Hiába bomba egy csaj ennyi kell.
2 percet franciazot aztán 2 percet engedte hogy elölről csináljam aztán már kézzel akarta csinálni de olyan gyorsan hogy már fájt.
Más prostik simán megertik ezt és lassan csináljak és simán elmegyek .
Na mindegy nem.is ez a baj hozzaalasra 1 csillagot akartam adni a többire sokat .
De hát el vagyok csendesitve én meg ezt nem bírom.
Ha vásárolok egy szolgaltatast akor hadj ertekeljem szabadon
Egy emberi lényről beszélünk amúgy. Egy nőről. Szexről
Nem egy gyros tált rendeltél, amiből kimaradt a krumpli..
Hát ha fizettem érte amúgy 20 e Ft fel órára ő meg 5 percet se akar dolgozni a pénzért akor nehogy már én legyek a rossz.
A fél óra az 30 perc kellene hogy legyen addig azt csinalhason velük az ember amit akar bizonyos keretek között.
De a fiatalok nemcsinalnak meg mindent meg időt is elcsaljak oké ha 15 perc az is elég nem ez a baj de a pofátlanság már más dolog .
Oke hogy fiatal meg szép de azért valamit tegyen bele a munkába.
Idősebb prostik sokal tisztesegesebbek de azok nem jönnek be annyira sajnos.
Legközelebb ne csak az értékeléseket olvasd el, hanem nézd meg azt is, hogy hány értékelést törölt már a prosti. Akinél túl sok törölt értékelés van, ott sejtheted hogy nem véletlenül!
Tipikus futószalagos k.rvába futottál bele.
Nem az hogy nem fogadta el egyszerűen kitoroltek nem látszik.
Enis ezzen vagyok kiakadva .
Ha csak nem fogadna el akor valóban latszodna de így semmi
Amúgy 16 pozitív értékelése volt a gyorstuzeloknek kiváló de eztek szerint simán lehet 10 negatív is amit toroltetett
Vedd fel a kapcsolatot a Rosszlányok szerkesztőségével.
Mondd el nekik pontosan a lány címét és hogy nézett ki a lakás.
Így nem mondhatják azt, hogy nem jártál ott.
Ha ezek után sem rakják vissza az értékelésedet, akkor reklamálj tovább, hogy milyen alapon teszik ezt.
Kérdezték mert reklamáltam időpontot címet kérdeztek és hogy milyen volt a fürdőszoba
Plusz a szoba színe.
De mivel a fürdőben nem voltam mert egyből a lényegre tértünk. A szoba falára meg csak homályosan emlékszem így nem raktak vissza a véleményem
Mondjuk a lány igényességéről mindent elmond, hogy nem küldött el előtte fürdeni.
Egy igényesebbnél ez elő sem fordulhat, mégha azt is mondod, 10 perccel előtte zuhanyoztál otthon.
Hiába volt gyönyörű, mukormokkel es szilikon cicikkel azért roma lány volt.Szabolcsbol jött (en dunantuli vagyok)annyit elarult és hogy nagyon régóta csinálja ezt.
21 évesen azért ez érdekes 😀
Na mindegy ezzeknel a lányoknál nem mindig kell fürdeni náluk sok minden belefer .
De ez nem is baj néha szeretem ha valaki nem.tulsagosan igényes ez az igazi barátnő filling szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!