Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 30 évesen is szűz vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 évesen is szűz vagyok akkor már vége? (30F)

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezed? Meg is haltál egyúttal?
2023. szept. 9. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Még 70 évesen is dughatsz, amíg a cerka működik, szóval nincs semmi veszve.
2023. szept. 9. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Az idő nem neked dolgozik sajnos. Nem reménytelen, de ha a 10-es és 20-as évidet sem sikerült kihasználni, akkor nehéz lesz.
2023. szept. 9. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Minek lenne vége?
2023. szept. 9. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Vége,menj prostihoz.
2023. szept. 9. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Még sok nőt megdughatsz.. gondolj bele hogy valaki màr rég ki van égve ,egy hàzassàgban szenved te meg azzal szexeskedsz akivel csak akarsz
2023. szept. 9. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Abból a szempontból sajnos igen, hogy ha eddig nem jött össze barátnő, már nem is fog valószínűleg. Én tudom, 38 éves vagyok és szűz. Csodák nem szoktak történni ezen a téren, szóval rosszak az esélyeid kérdező, sajnálom!
2023. szept. 9. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
#7 attól még hogy neked sajnos nem sikerült neki még sikerülhet 38 éves korára. Az én lovam megdöglött a szomszédé is dögöljön meg mentalitàs sehovà nem visz. Dehàt tudjuk milyen ez a magyar nép
2023. szept. 9. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Látom szövegértés nehezen megy. Azt mondtam, hogy valószínűleg és, hogy rosszak az esélyei. Nem kívántam azt neki, hogy úgy járjon, mint én. Ezzel a magyar mentalitás szöveg meg rendkívül szánalmas.

2023. szept. 9. 13:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sose értettem, vagyis de, egy kicsit... Kedves kérdező és 25 évesen veszítettem el úgy hogy meleg vagyok és nálam csak normális kapcsolat jöhetett szóba, na ilyet nem könnyü találni, csak neten lehet ismerkedni plusz ha tetszik is valaki ott van még a távolság amit le is kellett küzdeni. Viszont nem értem, mert te hateróként egyértelműen kezdemézhetsz bárkinél. Esetleg érdemes olyan kaliberű, alkatú nőt keresni mint te vagy, ha ezzel van a gond.
2023. szept. 9. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!