Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek majdnem 30 évesen van még esélyem elveszíteni a szüzességemet és boldog párkapcsolatban élni?
Hamarosan varázsló leszel...
De viccen kívül, neked alaposan lerombolták az önbizalmadat, először is azt kellene visszaépíteni. Középiskolában engem is szénné szivattak, mert csendes, jószívű és visszahúzódó voltam. Nekem ami segített az volt, hogy belevetettem magam a munkába, amit szerettem is és jó is voltam benne. Ebből lett sikerélményem, abból pedig önbizalmam. Elkezdtem olyan társaságba járni, ahol hasonlóan különc emberek voltak, akik egyből befogadtak. Sokáig tartott, de felépítettem az önbizalmamat. Én is azt hittem, szűz maradok, de 24 évesen sikerült elvesztenem, mondjuk az a kapcsolat nem volt a legjobb, mert a csaj teljesen pszicho lett.
Na mindegy, a lényeg, hogy most 40 vagyok, feleségem és jó életem van, bár gyerek nincs, de nem panaszkodom.
A legfontosabb, hogy kimássz a gödörből, ahhoz pedig önbizalom kell, aminek az első lépcsője, hogy keress valamit, ami sikerélményhez juttat. Ez lehet a munka, egy szeretett hobbi, sport, művészet, bármi, amiben tehetséges vagy. Utána pedig vedd magad körbe pozitív emberekkel, meg olyanokkal, akikre hasonlítani akarsz.
Persze, hogy van.
Sose tudod mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!