Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem miért ilyen kicsi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért ilyen kicsi?

Figyelt kérdés

Nekem 13 és már 30 éves vagyok, úgyhogy régen biztos hogy ennyi is marad...

Nincs igazság! Szerintem 10-9 férfinek legalább 18 centi és pont én vagyok az az egy akinek gyerek méret jutott.

Emiatt életemben egy kapcsolatom volt csak és az is 12 éve!

Az a lány is elhagyott kb 1 év után, és nem mondta, de biztosan ez is számított a döntésében.

Ezek miatt évek óta depressziós vagyok, nem merek és már nem is tudok ismerkedni, meg minek? Hogy ha eljön az első alkalom, akkor csak a szégyent érezzem??

Úgyhogy már most biztos az is, hogy soha nem is lesz normális életem, feleségem, gyerekem...

Már nagyon ahhoz a ponthoz közelítek, hogy abbahagyom ezt az élet nevű viccet...

Ha van itt hozzám hasonló srác, akkor érdekelne, hogy te hogy éled ezt meg? Voltál depressziós emiatt? Hogy vészelted át? Van happy-end?

Nem, nem fogok senkit zaklatni privátban!

Köszi!

2023. szept. 9. 07:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a biztató szavakat! :)

Kezdem azt gondolni, hogy én látom túl sötéten ezt a dolgot...

Most azt a félelmem erősödött meg nagyon, hogy ha elkezdek randizgatni és amíg megtalálom azt a lányt akinek megfelelek, addig belefutok számos nagyon megalázó helyzetbe. :/

2023. szept. 9. 18:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt barátom akinek " nagy" volt, és olyan is volt, akinek igazán kicsi.

Nem hazudok, a behatolás jobb érzés volt a nagyobb méretű pasival, viszont az orgazmusig nem jutottam el vele, mert ő semmi mást nem tudott csinálni mint "csak" dugni.

Neki ennyiből állt a szex.

Akinek kisebb volt a mérete vele viszont semmi baj nem volt!

Gondolom tudod melyikkel szexelnék bármikor.

Szóval, szerintem nem sokat számít kinek mekkora.

A lényeg hogy elégítsd ki a nőt!

Ez számít!

2023. szept. 9. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező ha intelligens nővel randizol, akkor semmilyen megalázó helyzetbe nem fogsz belefutni, mert normális ember nem kritizálja a partnerét olyan miatt ami egy testi adottság.
2023. szept. 10. 00:31
 14/15 anonim válasza:

És melyikkel volt a legjobb?

2023. szept. 10. 06:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Mostani partneremnek is ekkora. Akkora önbizalma volt udvarlás során, kicsit meg is lepődtem a méretén. Aztán mivel már amúgy a pasit néztem és nem a szerszámát így ebből most kihozom a legtöbbet.

A 13cmne állítson meg.

2023. szept. 11. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!