Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért ilyen kicsi?
Nekem 13 és már 30 éves vagyok, úgyhogy régen biztos hogy ennyi is marad...
Nincs igazság! Szerintem 10-9 férfinek legalább 18 centi és pont én vagyok az az egy akinek gyerek méret jutott.
Emiatt életemben egy kapcsolatom volt csak és az is 12 éve!
Az a lány is elhagyott kb 1 év után, és nem mondta, de biztosan ez is számított a döntésében.
Ezek miatt évek óta depressziós vagyok, nem merek és már nem is tudok ismerkedni, meg minek? Hogy ha eljön az első alkalom, akkor csak a szégyent érezzem??
Úgyhogy már most biztos az is, hogy soha nem is lesz normális életem, feleségem, gyerekem...
Már nagyon ahhoz a ponthoz közelítek, hogy abbahagyom ezt az élet nevű viccet...
Ha van itt hozzám hasonló srác, akkor érdekelne, hogy te hogy éled ezt meg? Voltál depressziós emiatt? Hogy vészelted át? Van happy-end?
Nem, nem fogok senkit zaklatni privátban!
Köszi!

13 centis csaladapák vannak
Nem e körül forog a világ

Ha szerinted 10-9 férfinek 18 centi akkor nagyon rosszul gondolod. Nem mondom hogy bajnok méreted van, de hogy ezzel semmi gond nincsen.
Hogy mondjak happy endet, a férjemnek 12 centis, és 16 êve vagyunk együtt, van egy gyerekünk is. Semmiben sem akadály ez a méret.

Hát nem tudom hogy hoztad össze ezt a számot hogy 10 pasiból mennyinek van 18 centis .
Én összesen 12 férfival fejtődtem le
Ebből 2nek volt 18 centis
1 embernek volt 20cm körül
Az exemnek volt 12 cm
És a legkisebb amivel volt dolgom az 10 cm volt
Ez az elmúl 11 év tapasztalata
29N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!