Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex már nagyon régóta. Mit tegyek?
Harmónikusnak mondható kapcsolatban élek a párommal.
A szex viszont a betegsége miatt elmaradt az utóbbi időben.
Libidója nulla! Megbeszéltük , de nincs változás. Nekem nagyon hiányzik az intimitás. Mit tegyek. Szeretőn gondolkodom , de nem tudom jó ötlet? Valamit lépni kell , ez így nem jó nekem.
48f.
Hany eve vagytok egyutt? Olyan, mint a legelejen, a "rozsaszin kodben" nem hiszem, hogy lesz... az mindig elmulik barkvivel is vagy.
Lehet csak rauntatok egymasra egy kicsit, ettol nem kell megijjedi, szervezzetek kozos programokat, utazzatok el valahova, ne csak akkor legyel vele intim mikor szex kell (olelgesd, cirogasd, csak azert mert szereted, nem pedig hatso szandek miatt).A nok lelket apolgatni kell, kulonben elhervad.
9.es.
A rendelkezésre áll !!! az nekem nagyon mesterkèlt. Nekem senki ne játsza el az orgazmust , mert nem vagyok robot. Férfi létemre , tudom fúrcsán hangzik , de én is egy érző emberi lény vagyok!!
11.es.
Nem a rózsaszin ködre vágyom.
11.éve vagyunk együtt. Todom hogy a tűzből parázs lesz. De egy egészséges vágynak akkor is maradni kellene. Ha mindíg a ködre vágynék , akkor már tovább álltam volna rég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!