Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés óta nem kívánom úgy a szexet mint régen mit csináljak? Többi lent.
Sziasztok.
2 éve szültem és azóta sem találok vissza a régi önmagamhoz.
Persze mindenki fáradt gyerek mellett stb de kb sosincs erőm kedvem bezzeg régen bárhol bármikor bármennyit....
Aki szintén így volt mint én azoknak mi segített a változásban? Nagyon zavar már! :( előre is köszönöm a válaszokat!!:))
Én azt gondolom, kicsit úgy kell erre tekinteni, mint a sportra, edzésre. Középiskolásként az ember állandóan lenn focizna a pályán, aztán 38 évesen, amikor ott a gyerek, a meló, a mókuskerék, ki a francnak van kedve lemenni?
Pedig épp ez a lényeg: le kell, mert szeretek focizni, és a mozgás jót tesz nekem. Fici után mindig jobb a kedvem akkor is, ha az elején úgy indultam el, mintha fogorvoshoz mennék. Szóvak tudatosan ráveszem magam.
Nálunk a fáradt szex kb ugyanígy van. A feleségem sokszor fáradt, nincs ráhangolódva, ugyanakkor tisztában van vele, hogy mindkettőnknek szükség van rá. Szex után ugyanis mindketten fülig érő szájjal, boldogan fossuk a szót egymásnak akkor is, ha előtte nem volt hozzá sok kedvünk.
Csak el kell kezdeni, aztán evés közben már megjön az étvágy.
Szoptatsz? Mert az baromira csökkenti a libidot. Én sem kívántam a hátam közepére sem, de mióta leválasztottam, azóta minden a régi.
De ha nem, akkor simán lehet a fáradság az egyik oka.
Próbáljátok meg elmenni hétvégére kettesben, lazitsatok. Esetleg valami szerepjáték, ami beindít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!