Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltük a pasimmal hogy ma nálam alszik de én már nagyon régen voltam pasival és félek mit csináljak?
3 éve nem voltam pasival. Ezt majd elmondjam neki? És ez amugy ciki?
Nagyon szerelmes vagyok belé nem akarok elrontani semmit.
Hány éves vagy?
Majd ha már akcióztok, a vágy meg a hormonok teszik a dolgukat nyugi.
Hány éves vagy?
Szerintem kár ezen aggódnod, minden jönni fog magától.
Nem erdekli őket szerintem. Ez téged érdekel.
A szex neked lesz csak olyan mintha először csinálnád, a pasiknak nem.
Először is, érdemes lett volna a kérdésed Tini párkapcsolatok kategóriába írni.
Hogyan szeretnéd elmondani?
- Szia! Örülök, hogy átjöttél, 3 éve nem voltam pasival!
Így felhozni ciki, normális emberként viselkedni viszont nem az. Áthívtad magadhoz, gondolom már hetek óta ismered, volt több randi és jól érzed magad a társaságában, mi baj történhet? Miért hívtad át, ha korainak érzed? Nyugodtan mondd le a találkát, ha meggondoltad magad és ismerkedjetek tovább. Semmit se kell csinálnod, amihez nincs kedved!
Egyébként férfival együtt lenni ugyanolyan, mint 3 évvel ezelőtt, semmi se változik!
mindegy mikor voltál utoljára pasival, eleinte úgyis furcsa/rossz lesz
majd összeszoktok, addigra ez is megoldódik
Nem kell izgulni, ha oda kerültök akkor mond neki hogy egy ideje nem voltál senkivel, ebből le tudja venni hogy kicsit több odafigyelést igényelsz majd.
Az egész azon múlik hogy normális-e a pasi ha igen nem lesz gond.
Esetleg ha tudod hogy mit szeret szőr tekintetében akkor arra készülhetsz, ha nem akkor a csupasszal nem tudsz mellé lőni nagyon.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!