Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon akik bejelölik a 0-24 et elérhetőségnek azok sose alszanak v ez miért jó? :D
Egy ideig hirdettem én is a Rosszlányokon.
Az elérhetőségem 9- 20 óráig volt kiírva.
De ez nem azt jelentette, hogy végignyomtam ezt az időt, hanem hogy ebben az intervallumban lehetett randit megbeszélni.
Napi 3 vendéget fogadtam csak, nem is tartózkodtam a randi színhelyén, csak akkor mentem oda, mikor megbeszéltem valakivel az időpontot.
Közben a kieső időben meg éltem az életemet.
Ha du. 13 órára már összejött az a 3 vendég, akkor nem is érdekelt tovább, hiába volt kiírva , hogy 20 óráig vagyok. Mondjuk én jeleztem is a hírdetésemben, hogy 3 vendégnél többet nem fogadok egy nap, hogy ezzel mindneki tisztában legyen, ne is reklamáljanak, ha aznap már nem jöhet több vendég hozzám.
Tehát a kiírt " nyitvatartási " időpont a legtöbb lánynál csak egy útmutató, hogy mettől meddig lehet előre megbeszélni a " randit".
És nem azt jelenti ( jobb esetben ) , hogy végig is nyomja a 12 vagy akár 24 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!