Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan melyik honlapon találok olyan anyagokat,ahol csajokról van feltöltve meztelen fotó/videó névvel és elérhetőséggel?
Van egy netes oldal ahol csajokról vannak feltéve meztelen fotók és videók névvel valamint elérhetőséggel. Néhánnyal kavartam is,ahogy böngésztem a találatokat.
Privátban tudnátok küldeni olyan weblapokat ahol csajokról vannak meztelen képek névvel és adatlappal együtt?
A partnerkeresőkön vannak fent olyanok akikről keveset takaró kép van fent - kapnak is naponta legalább 100 üzenetet :D Telefonszám viszont ott sincs.
Ahol van telefonszám az meg a rosszlányok ahogy fent is írták. Bro' nincs olyan oldal ahol pucér nők hemzsegnek és alig várják na végre már felhívjon valaki. Természetesen névvel - had nézegesse a meztelen képüket minden ismerősük nem? :D
Ez fura,mert jó pár nem prosti csajt találtam akikkel Tinder által kavartam.
Egyetemista és hasonló csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!