Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Szex előtt a lány/nő/ legyen meztelen,vagy inkább Ti szeretitek kicsomagolni?
A varász akkor is megmarad ha már sokszor "csomagoltad ki" és pontosan tudod ,hogy mit találsz a ruha alatt?
Ha egyből meztelen test tárul eléd az látványra nem jobb,nem jössz hamarább izgalomba?
Megmarad a varázs még akkor is, ha van vonzalom. Ha nincsen akkor pedig amúgy sem lesz meg.
Az érintések is ugyanolyan izgatóak, mint a látvány, tehát igazából ebből a szempontból lényegtelen. (Szerintem) Mind két esetben gyorsan meg tud lenni az izgalomba jövetel.
Én szeretem levetkőtetni, de úgy a legjobb, hogy valami azért felsejlik az alakjabol, meztelensegebol. De nem minden, és levetkozethetem, de úgy hogy nincs rajta túl sok ruhadarab
F21
"Ha egyből meztelen test tárul eléd az látványra nem jobb,nem jössz hamarább izgalomba?
Nem. Ha már egy ideje együtt vagytok, a meztelen teste sokkal megszokottabb inger, mint a teste valami izgi öltözékben. Nem beszélve arról, hogy ha együtt éltek, elég sok semleges helyzetben is látjátok egymást meztelenül (mondjuk egy sima reggeli öltözködés), szóval kicsit emiatt is elveszíti a szexuális színezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!