Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire tetszenek nektek a nagyon magas nők?
2023. márc. 31. 18:51
2/21 anonim válasza:
Konkrétan ő bejönne 1 alkalmi szexre, de kapcsolatra preferálom a nálam 1 fejjel alacsonyabb nőket, de minimum 5 centivel alacsonyabbakat.
3/21 anonim válasza:
Nyilván minden embernek más az ízlése.
Lehet, hogy 100 pasi azt mondja, hogy szexi. De lehet, hogy pont az az egy, aki neked tetszik, ő nem kedveli a nyurga lányokat.
4/21 anonim válasza:
Inkább a széles nők jönnek be, alacsonyabbak jobban tetszenek.
5/21 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy minimum olyan 190+
2023. márc. 31. 19:05
6/21 anonim válasza:
Nagyon is tetszettek csak hát a 177cm-el eleg vicces
7/21 anonim válasza:
Nem szép ha egy nő túl magas. Keressen magához való magasságút.
8/21 anonim válasza:
Nagyon jók a hosszú lábak.
190 vagyok, sok póz alacsony csajokkal nem működik kellőképpen, így a 190, amit írtál kitűnő lenne.
10/21 anonim válasza:
Hát én 180 cm vagyok alapból… ehhez még szeretem a magassarkút.
Magas pasit meg találni…. Nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!