Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves telt nőknek tetszenek a vékony de magas férfiak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 00:44
1/7 anonim válasza:
Barátnőm huszonéves, telt. Én magas vagyok és vékonyabb alkat. Szóval igen.
2/7 anonim válasza:
Igen, s a túlsúlyosak jelentős része ebben éli ki magát. Ez egyfajta önigazolás/státusz-szimbólum nekik.
3/7 anonim válasza:
Ismerek egy idősebb párt, akik pont így néznek ki, és fiatalon jöttek össze.
4/7 anonim válasza:
Nekem speciel vékony párom van, bár nem annyira magas, és 21 vagyok, telt. (Persze kinek mi a telt) Egyébként is jobban bejönnek az ilyen típusú srácok, mint a kigyúrtabbak (igaz, a mackós srácokkal sincs bajom)
7/7 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék egy ilyen nővel. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!