Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen elérhetőség, weboldal?
Figyelt kérdés
Üdv!
18 éves srác vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e esetleg valami weboldal ahol érett nők (30-40-es korosztályban, vagy ha úgy tetszik MILF) elérhetők, és ott lehet velük szexuális kapcsolatot létesíteni? Gondolok olyanra mint a tinder vagy hasonlóra.
2020. jún. 7. 22:19
2/8 A kérdező kommentje:
Nem pénzért gondoltam, azért mondtam, hogy tulajdonképpen valami társkereső lenne a dolog, csak ilyen beállításokkal.
2020. jún. 7. 22:32
3/8 anonim válasza:
Budapest közterei:) sajnos nagyon sok ilyenek vannak😕vannak akik ingyen csinálják
4/8 anonim válasza:
Bármelyik társkereső - beállítod az életkorszűrést és csak x éves kortól felfelé keresel. Azon persze ne lepődj meg, ha a nők többsége korabeli partnert keres. Külön milf oldal nincs, de ha lenne is ott is korabeli férfiakat keresnének. Azt sehol se várd hogy a nők lerohannak és vetélkednek a kegyeidért. Ha erre vágysz akkor menj a Retropolisba de ott is neked kell majd kezdeményezned.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam arra, hogy valahogy úgy lehetne össze hozni valami társkeresőt, hogy a másik fél is direkt fiatalabbat keresne.
2020. jún. 7. 23:37
6/8 anonim válasza:
Meg mindig ott tartunk, hogy Tin.. Vagy Bad.. Mindenki beallitja milyen kort akar es azt dobja ki neki. Ha egyezik a 2 fel akarata, irogattok. Mar reg fel van ez talalva :D vagy olyat akarsz, hogy milfkeresfiatalsuhancot.hu? :D
7/8 A kérdező kommentje:
hát, biztosra mennék na :D
2020. jún. 8. 13:47
8/8 A kérdező kommentje:
a bad az melyik ? :D
2020. jún. 8. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!