Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokon akik bejelölik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokon akik bejelölik a 0-24 et elérhetőségnek azok sose alszanak v ez miért jó? :D

Figyelt kérdés

2023. szept. 3. 00:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Minden forint számít, én most éjjel is dughatnék vagyok, de lusta vagyok elmenni prostihoz mégis... pedig biztos fogadna.
2023. szept. 3. 00:42
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Komolyan ennyire hülye vagy?!

0-24 nem azt jelenti, hogy állandóan ébren van, és 24 órát kefél, hanem azt, hogy akármikor lehet hívni, csörög a telefon, ha éppen alszik, felébred, felveszi, beszél.

És mondjuk lehet, hogy csak napi 1-2 kuncsaftja van, tehát nem olyan lehetetlen, hogy időben rugalmas legyen.

Vedd úgy, hogy állandó ügyeletet vállal csak éppen nem cseszik le, ha alszik az ügyeleti időben.

2023. szept. 3. 03:54
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként a legtöbb csaj hiába van 0-24be írva, estére kinyomja a telót.

Eddig kb 3 csaj volt akit tényleg megdugtam hajnalban. Ebből 2 olyan kómás volt h gumit is elfelejtett rámadni.

2023. szept. 3. 08:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves 2es, köszönöm a szép szavakat.

Én se gondoltam hogy virraszt egész nap csak nem tudtam mire vélni.

Én kérek elnézést hogy nem vagyok jártas a rosszlányokon😄.

2023. szept. 3. 09:17
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, meg az S.O.S. franciát se értem. Van aki rosszul lesz, ha nem nyalják/szopják tüstént? 🤣
2023. szept. 3. 09:29
 6/13 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, a #2-es vagyok. Ehhez nem jártasság kell, hanem némi intelligencia. Képzeld, aki a rosszlányokon jártas, az se kérdezi meg a prostikat, hogy hogy is van ez, mikor alszanak, mert feltételezem, nem interjúztatni akarja őket, hanem megdugni.

Amúgy meg képzeld, én még egy prostival se voltam, se rosszlányokon, se máshol, mert minek fizessek azért, amit ingyen is megkapok?!

Viszont ez egy olyan hülye kérdés, minthogyha azt kérdezted volna, hogy ha felköpsz, és aláállsz, miért esik rád a kulád.

2023. szept. 3. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Éa ha alszik, akkor is megdughatod.
2023. szept. 3. 10:32
 8/13 anonim ***** válasza:
19%

6. nem hülye a kérdés, te vagy hülye. A kérdező legalább gondolkozk. ahogy írták is, a legtöbben kinyomják este a telefont. tehát lehet, a nagy vehemenciád ellenére mégis te tudod rosszul.

ez egy marketingfogás, egyértelműen nem tud 24 órában bármikor fogadni valaki. úgy látszik, senki sem próbálta, hogy lefekszik mondjuk este 10-kor és milyen utána éjjel 1-2 órakor felkelni.

Ez a nyomorék rlányok oldal tele van marketingfogásokkal, és a fele kamu, csak senki nem gondolkozik s nem veszi észre. lehet pl. kattintani, ha nem veszi fel a telefont, hogy "felvette? - igen/nem" Ha nemmel kattintanak sokan, mi történik? semmi. Csak megpróbálják elérni, hogy azt érezd, itt érted történik bármi is.

2023. szept. 3. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A kinyomásnak vagy hívás nem fogadásnak lehet több oka is, pl. éppen dolgozik, vagy éli a magánéletét, ami neki is van.
2023. szept. 3. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
"éjjel is dughatnék vagyok" ez milyen nyelven van? lenni kici olasz gigoló? :D
2023. szept. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!