Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szokásos a ti házasságotokban?
Figyelt kérdés
A feleségemmel két gyerekünk van egy 6 meg egy két éves. A második várandósságánál valami miatt veszélyeztetett terhes volt, de már nem egészen emlékszem. Stresszes terhesség meg szülés volt. Akkor nem szexelhettünk, és azóta sem igazán volt rá példa, néha egy egy orál, de semmi komoly. Kb 1,5 éve a feleségem edz meg diétázik, akkor kezdte, amikor a kisebbik gyerek fél éves lett, és már nem kellett nonstop vele lenni. Látom rajta a változást, objektíven nézve most csinosabb mint az első gyerek előtt. A házasságunk teljesen rendben van a szexet leszámítva. A kicsi sokszor még átjön éjszaka az anyjával aludni, meg ilyesmi. Tegnap a gyereket átvittük a nagymamához, egész hétvégén ott lesznek, én elmentem a srácokkal tartani egy ilyen nyárbúcsúztató grillezést, a feleségem meg otthon maradt. Éppen zuhanyzott amikor beszaladtam a fürdőbe, mert ott hagytam az övem. Ő pedig elkezdett kb táncot lejteni, és mondta hogy csatlakozzak, egy picit késhetek. Mind eközben úgy összevizezte az ingem, hogy át kellett vennem. Ilyet még sosem csinált, néha átnyúl a takaró alatt és akkor van egy kis kézimunka vagy ilyenek, de akkor elmegyünk, és utána lefekszünk aludni. Szerintetek vágyik konkrét szexre? Egy-két hetente szokott lenni kézimunka meg orál, és tudom hogy maszturbál is, pedig próbálja titkolni. Ez nálatok hogy szokott lenni?2023. szept. 2. 09:52
31/33 anonim válasza:
28. Te egy aszexuális ember vagy, férfinek nem neveznélek.
Akivel nem tudnék naponta vagy 2-3 naponta szexelni, ahhoz hozzá sem mennék élből...
32/33 A kérdező kommentje:
Mi is szexeltünk egy csomót az elején, de aztán mikor a terhessége alatt orvosi utasításra nem szexelhettünk, akkor rájöttem, hogy ez annyira nem is szükséges, bár ő akkor is kivolt, és a kaja kívánóssága mellett kicsit perverz is volt.
2023. szept. 2. 20:32
33/33 anonim válasza:
32. Akkor szerintem hagyd, hogy azzal szexeljen akivel akar.
Attól, hogy te szende szűzet játszol "férfi" vagyis inkább hím létedre, őt ne utasítsd örök szex megvonásra. Nyissatok, had keressen egy szex partnert, aki megbecsüli és megad neki mindent amire vágyik.
Ha jó házasságot akarsz, ez lesz. Ha nem, akkor válni fog tőled, amint rájön hogy te rohadtul nem is akarsz semmit és aszexuális lettél, hiába is tagadod. Mert ez nem normális. Hacsak nincs olyan munkád, ami miatt 0-24 és tovább stresszelsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!