Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire szokásos a ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire szokásos a ti házasságotokban?

Figyelt kérdés
A feleségemmel két gyerekünk van egy 6 meg egy két éves. A második várandósságánál valami miatt veszélyeztetett terhes volt, de már nem egészen emlékszem. Stresszes terhesség meg szülés volt. Akkor nem szexelhettünk, és azóta sem igazán volt rá példa, néha egy egy orál, de semmi komoly. Kb 1,5 éve a feleségem edz meg diétázik, akkor kezdte, amikor a kisebbik gyerek fél éves lett, és már nem kellett nonstop vele lenni. Látom rajta a változást, objektíven nézve most csinosabb mint az első gyerek előtt. A házasságunk teljesen rendben van a szexet leszámítva. A kicsi sokszor még átjön éjszaka az anyjával aludni, meg ilyesmi. Tegnap a gyereket átvittük a nagymamához, egész hétvégén ott lesznek, én elmentem a srácokkal tartani egy ilyen nyárbúcsúztató grillezést, a feleségem meg otthon maradt. Éppen zuhanyzott amikor beszaladtam a fürdőbe, mert ott hagytam az övem. Ő pedig elkezdett kb táncot lejteni, és mondta hogy csatlakozzak, egy picit késhetek. Mind eközben úgy összevizezte az ingem, hogy át kellett vennem. Ilyet még sosem csinált, néha átnyúl a takaró alatt és akkor van egy kis kézimunka vagy ilyenek, de akkor elmegyünk, és utána lefekszünk aludni. Szerintetek vágyik konkrét szexre? Egy-két hetente szokott lenni kézimunka meg orál, és tudom hogy maszturbál is, pedig próbálja titkolni. Ez nálatok hogy szokott lenni?

2023. szept. 2. 09:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ebből pasi lesz 🤡
2023. szept. 2. 10:50
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szedd mar össze magad ember..
2023. szept. 2. 11:52
 13/33 A kérdező kommentje:
Ne mondja nekem senki hogy itt minden házas pasi heti szinten a nejével fekszik le…
2023. szept. 2. 11:55
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

Barátom a ti házasságotok k.rváááááááááááááára nincs rendben!!! Az "amúgy minden rendben van" szöveg = az ágytól már elváltak, de asztaltól (még) nem. A szex az élet természetes velejárója, a jó szex a kapcsolatok cementje.

Szóval vagy elkezded szépen a "házastársi kötelességed" teljesíteni, boldoggá tenni a párod az ágyban is, vagy készülj fel arra, hogy érzelmileg elhidegültök egymástól és egy boldogtalan, csak a gyerekek miatt fenntartott házasságban éled le az életed.

2023. szept. 2. 12:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez gáz. Egyetértek kb mindnekivel aki előttem írt

#13: Miért, te dugsz mással a feleséged mellett vagy mi?

Szerintem a párod vágyna a kommunikációra is, meg a szexre is. Minden erre utal, amit leírtál. Ha te nem vágy rá, akkor is beszélned kéne vele és kitalálni valamit. Pl tarthat szeretőt ha akar. Vagy te megpróbálsz csinálni valamit a béka segge alatt lévő tesztoszteron szinteddel. Esetleg vonja meg tőled a kézimunkát, hátha megjön a kedved a szexhez. Mit tudom én, ti ismeritek egymást. De gázos a jelenlegi helyzet

2023. szept. 2. 12:56
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Hetente haromszor szexelunk atlagban a felesegemmel, gyerekunk van es 10+ eve vagyunk egyutt. Nagyon nem normalis a te eseted.
2023. szept. 2. 13:11
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Te biztos nem heti szinten mert fatökú vagy de màsok igen.
2023. szept. 2. 13:28
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
#13: de, képzeld el, van aki napi szinten is. Nálunk kb 3 van hetente, 15 éve vagyunk együtt, 3 gyerek, 53 éves vagyok. A házasság és gyerekek nem jelentik automatikusan a szex végét.
2023. szept. 2. 15:18
 19/33 anonim ***** válasza:

"A házasságunk teljesen rendben van a szexet leszámítva". Ez a legnagyobb kamu ami létezik. A szex elemi része a párkapcsolatnak/házasságnak két egészséges felnőtt ember között. Kivéve ha mindkettő asszex, de gondolom itt nem erről van szó. Ő kívánna. Te őt nem?

Ne aggódj, egy kiéhezett nő is fog előbb-utóbb mással szexelni, nem csak a férfiak.

Nem értem. Te nem kívánod az asszonyt vagy a szexet se? Ő láthatóan tesz érte, te vagy az aki nem.

2023. szept. 2. 16:00
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a dolgot🤣 vagyis inkább azt h te mit nem értessz ezen. Gondolom kb azt akarta hogy nyomd fel a zuhany falára és jól k.féld meg. Vagy nem akartad érteni, mert te nem akarsz vele d.gni. Csak akkor meg minek kínzod szegényt, hogy kielégületlenül hagyod? Hiába mondod, hogy vegyen vibrit az nem olyan érzés, mintha veled lenne.

Hiába mondod, ha te nem teljesítessz előbb utóbb talál egy férfit aki igen. Lehet nem most hanem pár év múlva. De az állandó kielégítetlenség nagy úr. Meg az is, ha a párunk nem kíván, és más meg igen.

Amúgy meg kérdezd meg tőle. A kommunikáció csodákra képes

2023. szept. 2. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!