Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire szokásos a ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire szokásos a ti házasságotokban?

Figyelt kérdés
A feleségemmel két gyerekünk van egy 6 meg egy két éves. A második várandósságánál valami miatt veszélyeztetett terhes volt, de már nem egészen emlékszem. Stresszes terhesség meg szülés volt. Akkor nem szexelhettünk, és azóta sem igazán volt rá példa, néha egy egy orál, de semmi komoly. Kb 1,5 éve a feleségem edz meg diétázik, akkor kezdte, amikor a kisebbik gyerek fél éves lett, és már nem kellett nonstop vele lenni. Látom rajta a változást, objektíven nézve most csinosabb mint az első gyerek előtt. A házasságunk teljesen rendben van a szexet leszámítva. A kicsi sokszor még átjön éjszaka az anyjával aludni, meg ilyesmi. Tegnap a gyereket átvittük a nagymamához, egész hétvégén ott lesznek, én elmentem a srácokkal tartani egy ilyen nyárbúcsúztató grillezést, a feleségem meg otthon maradt. Éppen zuhanyzott amikor beszaladtam a fürdőbe, mert ott hagytam az övem. Ő pedig elkezdett kb táncot lejteni, és mondta hogy csatlakozzak, egy picit késhetek. Mind eközben úgy összevizezte az ingem, hogy át kellett vennem. Ilyet még sosem csinált, néha átnyúl a takaró alatt és akkor van egy kis kézimunka vagy ilyenek, de akkor elmegyünk, és utána lefekszünk aludni. Szerintetek vágyik konkrét szexre? Egy-két hetente szokott lenni kézimunka meg orál, és tudom hogy maszturbál is, pedig próbálja titkolni. Ez nálatok hogy szokott lenni?

2023. szept. 2. 09:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

" Ilyen nő nem lép félre." - Hahaha, vicces vagy:)

Keveset tudsz, és azt is rosszul!

2023. szept. 2. 17:36
 22/33 A kérdező kommentje:
Érettem, hogy a zuhanyban akart szexelni. Nem igaz, hogy nem kívánom az asszonyt, mert csinos nő, főleg most. Csak annyi, hogy nekem teljesen elég annyi intimitás ami most van, és ezt neki is elmondtam. Lehet, hogy megpróbálom megdugni, de nem áll fel, mert egyszerűen nem kívánom. Vegyek be potencianövelőt? Annak mi értelme lenne?
2023. szept. 2. 17:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne kideríteni miért nem kívánod, meg azt hogy lehet e ezen változtatni. Ha nem akkor meg legalább szabadon eldönthetné hogy akar e ebben a kapcsolatban maradni vagy sem. Mert neki nyilván nem elég ennyi intimitás.

A férjem is elmondta nekem, hogy neki elég x alkalom, ez meg engem k.rvára nem vigasztal

2023. szept. 2. 17:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod, én szívesen besegítek - fogadd humanitárius segélyként, mert igen jó ember vagyok.
2023. szept. 2. 18:02
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnél hogy jól néz ki az asszony és még dugna is. Sok sok házasságban a gyerek születése után senki nem foglalkozik a férjjel szexuálisan max Marok Marcsa.
2023. szept. 2. 18:06
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged viselkedésének változása lehet hormonváltozástól is akár. Örülj neki, hogy kívánós és még kommunikálna is róla! Ezt nagyon becsüld meg, nehogy késő legyen! Ha elsőre úgy érzed, nem kívánod, tegyétek kicsit színesebbé a dolgot, ha már van a feleségednek kreativitása ebben (úgy gondolom az elmondottak alapján, hogy van), kérd meg, hogy pl vegyen egy új fehérnemű szettet, tegyen zenét, gyertya, tejszínhab, csak fantázia kérdése :) sok sikert!
2023. szept. 2. 18:37
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
26. Egy ilyen fatökű nem fog törni és nem érti, mit is dob el pontosan..
2023. szept. 2. 18:50
 28/33 A kérdező kommentje:
27-es mit dobok el? Hm? Zuhanyban szexelést? Hűha
2023. szept. 2. 18:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

B.szki nem hanem egy nőt aki szexelni akar veled. De úgy tűnik téged ez nem érdekel.

Csak akkor majd az se ha csinálja mással 😜

2023. szept. 2. 18:55
 30/33 anonim ***** válasza:
88%
Lehet neked semmiség, de lehet a feleségednek sokat jelentene! Lehet, hogy régen nem volt hasonlókban része és most szeretne új dolgokat! Anyuka vagyok, ismerem ezt. Örülj neki, hogy Veled szeretné ezeket! 26os voltam
2023. szept. 2. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!