Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasinak,hogy rossz volt vele a szex,azért nem akarok folytatást?
Ha ilyen zaklató típus, megérdemli a fájó igazságot. Kerek perec mond meg, hogy nem volt jó stb. Ha nem áll le, tiltsd
N
Nekem egyszer azt mondta egy idősebb nőci, hogy "nincs impotens pasi, csak ügyetlen nő".
Amúgy meg, ha tényleg nem ért a szóból, írd le neki, hogy nem akarok tőled semmit és most tiltalak, hello.
19
20as jol irta,hogy nem kell és pont. Nincs idegzetem 25 evesen "tanítgatni" egy pasit,hogy mit hogy csináljon nyelvvel vagy bármivel. Van szám,elmondtam,hogy nekem fontos az előjáték,de nála abban maradt ki,hogy megsimította a hajamat 😅holott konkrétan magyar szavakkal elmondtam mire gondolok. De nyalni is felesleges,mert kb,mint a kutyám ha nagyon éhes,folyik össze vissza a nyál...plusz ujjaval fájdalmat is okozott. Mással tökéletesen működik a dolog,nem is konkrétan az 1perces dologgal volt a baj,mert első körbe lehet bóknak venni,de azt hogy egyáltalan nem figyelmes arra amit mondok és többszöri esély utan sem volt jó,az már nem az én hibám. És igen valószínű sérti az egóját,hogy miaz hogy nem
"plusz ujjaval fájdalmat is okozott."
Remélem azért kezet mosott előtte... 😅
A letiltás nagyon bunkó dolog szerintem.
Valahogy finoman, építő jellegű kritakaként megfogalmazhatnád, hogy a lelki oldalon túl, ahol nem passzoltatok a testi rész se volt számodra jó. Ha elhallgatod szegény csávó sose fogja megtudni, hogy szörnyű amit csinál 🤷
Egyesek itt valóban nem tudnak olvasni? Írja a kérdező, hogy többször tudtára adta, hogy nem kér belőle. Normálisan. Ezt nem érti Casanova. Oda jutott egy nőhöz, fingja sincs mit hogyan de amit a nő kér arra nem figyel, nem érdekli mert ő már egy menő csávó, volt nővel, majd ő megmutatja...
Na el kell küldeni az anyjába, aztán a szegény lelkét pátyolgassa az anyja otthon az idiótának. Méghogy nehogy megbántsa.. egy nagyképű f@sz aki nem tud semmit de nem is hajlandó tanulni mert az egója olyan mintha ezer nőt tett volna boldoggá. Adnék neki a helyedben rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!