Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűnösnek érzem magam, mert nem akarok kapcsolatot, csak “szórakozni” akarok. Tippek?
Férfi vagyok, sokáig introvertált voltam, meg nem szeretem megbántani az embereket, de már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, és elhatároztam, hogy adok magamnak pár évet, hogy kiéljem magamat, mert szükségem van rá. Gyökeresen megváltozott a személyiségem kívülről, de belül ugyanúgy érzelmes vagyok. Egy ideje egész könnyen eljutok az aktusig, és megerőltetni sem kell magamat, és mindig úgy jutunk el az ágyig, hogy kijelentem, hogy nem akarok párkapcsolatot, csak legyünk el, mint férfi és nő. Néhányszor ez nem jön össze, mert úgy veszem észre nem sok nő képes így felfogni a dolgot aktus után, és utána elég szrul érzem magam, amit nem mutatok ki, de tényleg nem akarok párkapcsolatot, viszont szexuális vágyaim vannak. Azt hittem jobb lesz, mert meglett az önbizalmam, dolgoztam magamon, bizonyos téren könnyebb lett az élet, csak érzem, hogy ha így folytatódik, érzelmi analfabéta lehetek, mivel “semmibe” kell venni ilyenkor a másik fél érzelmeit, ha több kijelentés / figyelmeztetés után is ugyan oda lyukadunk ki, hogy többet szeretnének. Érdekel, hogy hogy lehet ezt jobbá tenni, nem szeretem megbántani az embereket, de egyértelműebben ezt nem tudom elmagyarázni. A megoldás csak az érzelmetlen válasz lehet, hogy “ én mondtam az elején”?
Fesztiválszezon alatt mindig jó volt a szitu, ott akadálymentesen átélhető ez az egész, de nincs egész évben fesztiválszezon sajnos, sima bulikba meg nem igazán járok, de onnan meg haza kéne menni, több eséllyel lenne kötődés.
Ez eddig oké. Én is csináltam nő létemre és nem tehettem róla, ha a másik többet kezdett beleképzelni. Mindig előre szóltam, hogy ez csak szex és semmi több.
Onnan kezdve leszel gusztustalan féreg, amikor elkezdesz behálózni valakit, mert észrevetted rajta, hogy vonzódik. Neked ugyan nem is az eseted, de végső soron a szex az szex, megragadod a lehetőséget és felszeded. Meg is mondod neki becsülettel, hogy nem keresel komoly kapcsolatot. Ő meg addigra valószínű többet képzelt bele, de ha a legeslegeslegelején meg is mondtad, akkor is van aki elkezd reménykedni. A rutinos pasik ilyenkor szoktak dobbantani. Nem kell még egy menetre se. Lehet, hogy egèsz jó nő és isteni lenne vele a szex, de inkább dobod és lefekszel egy tizedolyan jó nővel, aki lazábbra tudja venni a dolgokat. Engem ez a része taszít, az odavetett szalmaszálak az igazság mellé, mert ugye amíg meg akarod fektetni, csak kell valami szalmaszál is, amibe belekapaszkodhat, amikor megmondod neki, hogy nem érzel iránta semmit. Pl.ez csak önvédelem, stb. Mondjuk.ha megmondanád neki, hogy szerelmi bánatod van és a lyukon kívül semmi másra nincs szükséged belőle, valószínű kevesebben akadnának horogra. Tehát teljes őszinteséggel behálózod és azt veszed észre, hogy a kis lüke teljesen belédzúgott. Tudja, hogy szexre kell neked, elfogadta, nem is remél többet, de belemegy. És akkor te rájössz, hogy ez így problémás lesz és eldobod, mint egy darab szemetet és nagy eséllyel meg sem dugod egyszer se. A legszemetebb, amikor addig se jutsz, hogy megmondd neki, mit tervezel. Kicsit fűzögeted, aztán ahogy rájössz, hogy tuti többet képzelne bele, felszívódsz, keresel mást.
Neked egy dugó pajti kell. Akivel megnézek egy filmet és közben, előtt utána dugod a csajt. Utána le lépsz, majd mikor van kedvetek újra.
Vannak ilyen lányok én ismerek ilyet.
A lényeg hogy legyen hely és kész.
Külföldi csajok.
Ha könnyen össze jönnek a kalandok a külsőd megvan hozzá.
Ha kicsit tudsz angolul akkor velük is össze lehet hozni pár potya szexet, aztán mennek haza.
Pontosan tudják azt is, hogy miért hajtasz rájuk és azt is, hogy ebből komoly nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!