Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a pasinak,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a pasinak,hogy rossz volt vele a szex,azért nem akarok folytatást?

Figyelt kérdés
Egy pasival kavartunk,imserkedtünk,semmi komoly megbeszéltük,csak szex. De csalódást okozott (1perces😅,nemtudja,hogy nyúljon egy nőhöz) plusz emberileg is egy töketlen. Már kérdezgette,mindig lemondtam momdtam nem akarok már tőle semmit,de nem érti meg. Megbantani sem akarom,de már nagyon idegesít
2023. aug. 31. 09:08
1 2 3
 11/28 kisördög1 ***** válasza:
69%

10: De igen a szó nélküli letiltás inkorrekt és gerinctelen dolog. Ahogy te is írod az már akkor szükséges ha a megbeszéltek ellenére van folytatás és zaklatja, de nem az az első lépés ahogy azt az első pár hozzászóló írja és teljesen természetesnek veszi. Ez igenis gyerekes és gerinctelen.

Sztem te sem tudnád hova tenni ha tegnap még dugtok, aztán másnap szó nélkül letilt.

2023. aug. 31. 10:27
 12/28 zol56 ***** válasza:
100%
Mond azt, hogy nemakarsz folytatást. Mindketten így jártok a legjobban.
2023. aug. 31. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem akarsz folytatást, mással ismerkedsz.
2023. aug. 31. 10:49
 14/28 A kérdező kommentje:
Letiltani nem akarom,mert azt bunkónak tartom. Nyilván,aki értetlen vagy zaklat,nem megfelelő hangnemben,stb volt hogy tiltottam. Mondtam neki aztis,hogy mással ismerkedek,akivel valóban jól alakulnak a dolgok és komolyan,de ezt kb le*ta..aztmondta más menjen a levesbe,de őt nem utasíthatom vissza. Leírtam kedvesem,hogy nem passzolunk,más a beallítottsagunk. Tudja is magáról,hogy az egy perces teljesítmény,sőt a többi az minden csak nem szex. De valahogy nem akarja felfogni. Nem akarok bunkó lenni,de lehet muszáj leszek,mert előjött az "én vagyok a legjobb pali a világon,teszem magam a semmire" stílus!
2023. aug. 31. 10:51
 15/28 anonim ***** válasza:
Annyira kíváncsi lennék erre a hímre! 😂
2023. aug. 31. 10:54
 16/28 anonim ***** válasza:
Add meg a számát, majd lerázom én helyetted!
2023. aug. 31. 10:55
 17/28 anonim ***** válasza:
nem tudom, min lovagolsz kisördög1. Ugyan azt mondjuk: szó nélküli letiltás illetlenség; ha nem ért az elutasításból, és tovább zaklat, ez a megoldás van csak.
2023. aug. 31. 11:23
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy az orgazmus késleltetés abszolút tanulható. Ha csak emiatt dobod az cink mert amúgy ha türelmes vagy simán jó lehet a szex. Ha amúgy se jött be a srác akkor lehetőleg finoman közöld vele empatikusan a dolgot. Ne traumatizáld. Attól hogy férfi lehet hogy érzékeny típus.
2023. aug. 31. 11:24
 19/28 anonim ***** válasza:

"(1perces😅,nemtudja,hogy nyúljon egy nőhöz) plusz emberileg is egy töketlen"

Ez alapján az sem világos hogyan jöttél vele össze? Ha emberileg is egy nulla, annak ki kellett volna derülnie szex előtt.

Az pedig, hogy egyperces szexre képes, téged is ugyanúgy minősít, te sem tudod mit kezdjél egy pasival, ha csak arra vársz, hogy "legyen valami".

Nyelve nem volt a pasasnak, hogy megkérjed, hogy legalább nyaljon ki rendesen?

2023. aug. 31. 11:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

19# A lánynak nem kell a srác és pont. Mindenkinek joga van dönteni abban hogy akar-e folytatást vagy sem, és mindenkinek kutya kötelessége is lenne ezt elfogadni. Itt mindenképp a sráccal van baj ha nem ért a nemből.

A lány még különösebb magyarázattal sem tartozna, úgy hogy csak szexben állapodtak meg. De lehet a srácnak bántja ez a dolog az egóját vagy nem tudom miért erőltetné ezt még mindig..

2023. aug. 31. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!