Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha egyre jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egyre jobban hiányzik a szex, de nincs senkim most, nem akarok alkamit vagy kalandot, és nem érzem szükségét a masztinak? 20/L

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Keress egy olyan személyt akivel van baráti kapcsolatod és esetleg több is beleférhet..
2023. aug. 1. 23:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért gondolod hogy én kis fiú vagyok?
2023. aug. 1. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem vettem észre. Miért következtettél erre?

2023. aug. 1. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Akkor semmit vagy szex vagy maszti
2023. aug. 1. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Mert értelmetlen a kérdésed és lányok ilyet nem írnak ki, kisfiú. Még masztizni se akarsz, de nagyon hiányzik? Ja, OK. Várod a privátokat, lányként hülyíteni a még nálad is hülyébbeket.
2023. aug. 1. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
#4: lányok egyszerűen nem írnak ki ilyen kérdéseket. Nincs ilyen kérdés. Vagy masztizik, vagy szerez valakit, de nem írnak ki ilyeneket, hogy semmit nem nem szeretnék, mi legyen. Egy hülyegyerek 99.9%.
2023. aug. 2. 00:00
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Értem. Én nem következtettem erre, de van realitás abban amit írsz.

2023. aug. 2. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Levegőt azt tudod h kell venni? Vagy wc re eltudsz menni egyedül? Önállósodni kéne és nem ilyen ostoba kérdéseket feltenni! Nem akarsz alkalmit se maszturbálást, de kivánod a szexet. Egyetlen lehetőséged van csak. Hosszú távú kapcsolatot keresni. A 8 általánost nem is tudom h tudtad elvégezni.
2023. aug. 2. 09:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor foglald el magad valamivel. Ha csak otthon ülsz és farkakról ábrándozol be fogsz csavarodni. Én ha lefoglalom magam, hobbi, olvasás, barátnők, stb eszembe se jut a szex.
2023. aug. 2. 09:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem több mint 1 éve nem volt szex, és mostanában egyre sűrűbb a szexes álom, így egyre többet gondolok erre
2023. aug. 2. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!