Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne könyvet írnom arról, hogy hogyan lettem a nevelőapám játékszere 14 éves koromtól, és miként mentem át az elmúlt öt év alatt? Össze jönne annyi pénz belőle, hogy vegyek egy lakást? 19/l
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 20:37
1/26 anonim válasza:
Forgalmazót és kiadót kell keresni hozzá. Nem beszélve arról hogy legyen valaki aki felkapja az egész történetet.
2/26 anonim válasza:
Mivel tudod bizonyitani h valós a sztori ?
Manapság ha valami nem úgy van amit egy nő akar simán bekamuzza a nemierőszakot és a másikat hurcolják meg
3/26 anonim válasza:
Ahoz nagyon jo kiadót kell szerezned hogy sok pénzt keress vele és a sztoridnak is különlegesebbnek kell lennie!
4/26 anonim válasza:
Én kb. 2012-ben gondolkodtam egy könyv kiadásán: akkor alaphangon - amit nekem bele kellett volna invesztálni - az 1,5 milka lett volna, és ki tudja, hogy mi jött volna vissza belőle az eladásokból...
5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a sztorit nem átlagos. Bizonyítani nem kell, mert nem bíróságra készülök, csak ki akarom írni magamból, hogy elköltözhessek.
2023. aug. 29. 21:24
6/26 anonim válasza:
Hát ne a pénz miatt írd ki hanem mert terápiás, aztán ha kész, akkor viheted kiadóhoz, Fókusz, Balázs reggeli műsora, index cikk
7/26 A kérdező kommentje:
Együgyű bulvár műsorokban nem szeretnék szerepelni. Sem ezzel, sem semmivel.
2023. aug. 29. 21:40
8/26 anonim válasza:
Szerintem se a pénz legyen a fő motivációd, hanem hogy kiírd magadból, tényleg mint egyfajta terápiaként, és esetleg ezzel segíthess másoknak ezt elkerülni (már amennyi 14 éves olvas ilyet).
Keress kisebb kiadókat, pl Álomgyár, és beszélj velük.
9/26 anonim válasza:
A már befutott, a könyvíráshoz értő írók is alig élnek meg a piacon. A már ismert emberek mindenféle önéletrajzi köteteinek a nagy része is ott áll eladatlanul a polcokon. Szóval bocs, de szerintem nem vennél az árából lakást. Sőt még te buknál rajta, mert a könyvkiadás úgy működik jelenleg ahogy a #4-es. Ha nem egy befutott író vagy akkor te finanszírozod előre a szerkesztést, a kiadást meg mindent is. Bizományba veszik át a könyvterjesztők és vagy eladnak annyit belőle amennyiből visszajön a befektetés vagy ott állsz a több millió Ft saját zsetonból kiadott x ezer visszaküldött példánnyal s még a fejed is vakarhatod hol tárolod le.
10/26 A kérdező kommentje:
Majka semmitmondó könyvét elkapkodták. Akkor keresett vele 40 millát.
2023. aug. 29. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!